DroomHout - Corona update

Jacques Mentrop

Het zijn spannende tijden voor iedereen, we maken dingen mee die ver buiten onze comfort zone liggen en sommigen worden ziek of erger. Nu zelfs scholen en horeca gesloten zijn, wordt het ook voor ons tijd te bepalen wat de beste koers is. 

DroomHout fabriek en design studio blijven open

Nu veel mensen thuis moeten blijven in verband met thuisisolatie of kinderen denken we dat we bij kunnen dragen aan leefgenot door open te blijven. Maar we doen dat met het grootste respect voor gezondheid en veiligheid. Daarom besluiten we per direct dat we uitsluitend op afspraak gaan werken. Dat maakt dat je gedurende maximaal 45 minuten de enige bezoeker van onze design studio bent en je geen andere bezoekers tegenkomt.

DroomHout is en blijft graag gezond

Daarbij checken we onze werknemers dagelijks op gezondheid, zowel in de fabriek als in de design studio. En we gaan er van uit dat je alleen met ons een afspraak maakt als je zelf ook gezond bent. Tijdens je bezoek schudden we geen handen, houden we gepaste afstand en helpen we je graag met je mooiste interieur. Zo maken we thuiszitten mooier én makkelijker voor je.

Maak nu direct je afspraak

Klik hier gelijk voor het maken van een afspraak voor afhalen en/of advies. We nemen graag de tijd voor je, van harte welkom en gezondheid voor iedereen!



Ouder bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd