Keukeneiland van eiken is trending!

Keukeneiland van eiken is trending!

Eiken in je keuken is hip

Eiken keukenfronten DroomHout

Jade en Tim gingen verhuizen en wilden hun huis tip top klaar hebben voor de verkoop. Ze hebben bij DroomHout mooie massief eiken keukenfronten besteld voor het kookeiland en de wandkasten. Afgewerkt in de kleur warm eiken met ingefreesde grepen en softclose systeem zag de keuken er als nieuw uit. Natuurlijk werd de rest van de woning ook verkoopklaar gemaakt, waardoor hun woning voor een goede prijs verkocht is. 

Een heel keukeneiland van massief eiken

En als je dan naar een nieuwe woning gaat, dan wil je daar helemaal je mooiste keuken. Dus DroomHout werd gevraagd de keukenfronten èn het keukenblad te maken in de ruime keuken van het stel. Het kookeiland met zitgedeelte beslaat maar liefst 470 x 200 cm! Rondom het keukeneiland zijn massief eiken keukenfronten geplaatst.

Keukenfronten eiken ingefreesde greep, softclose systeem DroomHout

Kastdeuren en ladefronten met ingefreesde grepen die middels een softclose systeem open en dicht gaan. Allen afgewerkt met onze supersterke matte blanke lak, die goed beschermt tegen vlekken, verkleuring en werking van het hout. De deuren en ladefronten hebben een ingefreesd staalprofiel, zo zijn ze extra sterk en gaan ze werking van het hout tegen. 

Werkblad van dik massief eiken

Keukenblad werkblad massief eiken DroomHout

Ook het werkblad mochten wij maken en dit maar liefst 5 cm dikke eiken hout is gecombineerd met een blad van beton ciré. Een mooie match, zeker ook samen met de gegoten vloer geeft dit een strakke en toch warme uitstraling. De hoeken van het werkblad zijn in verstek bevestigd, voor een sjiek effect. Het blad is net als de fronten behandeld met onze matte blanke lak, waardoor je prima aan het keukeneiland kunt borrelen en eten zonder bang te zijn voor vlekken. Hier kun je in meer diepte lezen hoe het werkt met de behandeling van een keukenwerkblad. 

Een heel keukeneiland van eiken is eenheid

Het hele kookeiland is dus voorzien van massief eiken, de fronten van 18 mm dik gemiddeld rustiek eiken en het werkblad van 50 mm dik eiken van dezelfde optische kwaliteit. 

Keuken DroomHout eiken massief keukenfronten werkblad

Het eiken met de knoesten oogt mooi met het beton ciré blad en geïntegreerde zwarte wijnklimaatkast. Samen met de velours barkrukken Franky Velvet van Dutchbone in de speelse kleuren old pink en petrol maakt dit een rustige sfeervolle eenheid in de keuken van Jade en Tim. Zij en wij van DroomHout vinden het een zeer mooi resultaat!

Ik wil ook eiken in mijn keuken

Zie jij massief eiken keukenfronten ook zitten? Of denk je ook aan een werkblad van massief eiken? Of wil je net als Jade en Tim beiden? Maak een afspraak om het bespreken bij ons in Utrecht of een online adviesgesprek of vul ons contactformulier in met je vragen en we nemen contact met je op. We lopen graag met je mee zodat je de ultieme gave droomkeuken krijgt met ons DroomHout erin!

Lees ook onze blogpost: Keukenblad van notenhout

Keuken massief eiken DroomHoutKeuken massief eiken DroomHoutKeuken massief eiken DroomHout

Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.