Meteen naar de content

✓ productie in Nederland ✓ 1-4 weken ✓ gratis bezorging ✓ 10% ophaalkorting ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ showroom in Utrecht

Winkelwagen
Keukenrenovatie met massief houten deuren

Keukenrenovatie met massief houten deuren

Soms zijn er van die prachtige succesverhalen waarvan we zeer enthousiast worden bij DroomHout. Zo was er de familie Blom uit Ammerstol die bij ons kwam met de overweging om in de huidige keuken een complete make-over te realiseren.

Gedacht werd aan de mogelijkheid om de standaard witte mdf deuren en fronten te vervangen door keukendeuren van massief eikenhout. Voor de afwerking bedacht men dat een naturel olie precies de beoogde warme uitstraling zou geven. 

Keukenrenovatie met deurtjes van massief eikenhout

Keukenfronten upgrade DroomHoutEn dat dat allemaal fantastisch gelukt is, zie je op bijgevoegde foto's. Met minimale investering transformeerde men een standaard witte keuken in een strakke designkeuken met fraaie natuurlijke elementen.

Trots

Familie Blom bestelde de massief eiken panelen met doorlopende lamellen bij DroomHout en bewerkte deze zelf tot de gewenste deuren. Het op maat zagen had DroomHout al voor ze gedaan, het ging dus allemaal lekker snel ook. Een geweldig resultaat om trots op te zijn, hartelijk dank voor het delen van het resultaat. Lees ook onze blogpost: Keuken make-over met nieuwe keukenfronten.

Keukenfronten upgrade DroomHout

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.