Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 7
 • DroomHout in Leven Magazine

  DroomHout in de glossy Leven! Magazine

  Het leukste magazine van de regio Utrecht Leven! heeft in de 19e editie, de zogenoemde Green Special, een tweetal pagina's gewijd aan het prachtige Utrechtse gebied Maarschalkerweerd. Samen met een aantal mede-ondernemers uit de regio, werd ook DroomHout in de spotlights gezet.

  Lees meer >
 • Keuken upgrade eikenpanelen DroomHout

  Keuken upgrade 

  Waar Ronald en zijn vrouw in eerste instantie bij ons langskwamen voor een massief eiken keukenblad, is dit in de loop van een jaar omgezet naar een geheel andere uitvoering van eiken in de keuken. Een prachtige combinatie van de natuurlijke uitstraling van eiken met wit, zwart en grijs en de keuken is een plaatje geworden!

  Lees meer >
 • Seats to meet DroomHout 10 jaar

  10 jaar Seats2meet

  Dit jaar (officieel op 22 juni 2017) bestaat het S2M concept en de locatie Seats2meet.com Utrecht CS 10 jaar. En dat is leuk want DroomHout is sinds dit jaar ook een officiële Seats2meet locatie en draagt daarmee graag bij aan het bieden van goede werkplekken en het delen van kennis. Daarnaast bestaat DroomHout zelf ook bijna 10 jaar, hoog tijd voor een feestje bij Seats2meet dus.

  Lees meer >
 • IKEA meubel wordt jouw blikvanger

  IKEA meubel wordt jouw blikvanger

  Leuk hoor, al die praktische IKEA meubelen thuis, maar een beetje eigen stijl en warmte zal in jouw huis niet misstaan! Lees hier hoe wij jou hierbij kunnen helpen. 

  Lees meer >
 • Stoel Mood uit Mobitec Moods Collection by DroomHout

  Stoel Moods

  Supergave stoel Moods die door Mobitec in België gemaakt wordt. DroomHout is er trots op dat we deze mooie stoel aan de collectie kunnen toevoegen. Kom proefzitten in Utrecht!

  Lees meer >
 • Montecastelli set De Moestuin

  Onze loungebanken in De Moestuin 

  De Moestuin is één van die mooie plekjes in Utrecht waarvan je maar net het bestaan moet afweten. Directeur Pieter Jagtman kwam bij ons terecht om de enorme tuin meer zitplekken te geven en wij mochten twee Montecastelli hoeksets leveren. 

  Lees meer >
 • Vergadertafel massief eiken op maat

  Sfeervolle vergadertafel

  Een oude fabriekshal omgetoverd tot hippe kantoorruimte. En dan ook nog eens compleet met DroomHout vergadertafel die op maat gemaakt werd. Kijk naar de keuzes die ABC Nova maakte voor het nieuwe pand in Utrecht.

  Lees meer >
 • Keukenfronten eiken renovatie op maat

  Keukenrenovatie 

  Een geheel nieuwe look voor de keuken is op een mooie manier te realiseren door de keukenfronten te vervangen. Massief eiken, behandeld met onze matte blanke lak, maakt je keuken trendy, warm en onderhoudsvrij.

  Lees meer >
 • Keukenblad massief eiken 28 mm matte blanke lak

  Superdun houten keukenblad

  Zo mooi, zo fijn, zo rank. Dit dunne eiken keukenblad meet slechts 28 mm dik. Dit geeft je keuken een super verfijnde uitstraling. Geschikt voor je aanrechtblad en je kookeiland maar ook voor wandplanken.

  Lees meer >
 • Tuinstoel Air XL bij B&B Strand & Kust

  Tuinstoel Air XL

  Lekker genieten bij B&B Strand & Kust? Dat kan tegenwoordige op mooie tuinstoelen Air XL van DroomHout. Leverbaar in zowel zwart als wit en per set extra voordelig. Bestel nu snel op droomhout.nl.

  Lees meer >
 • Nooit meer vlekken in hout

  DroomHout Magic Mix

  Het bestaat echt, de beste lak van Nederland met minimale kans op vlekken. Mooie combinatie van maximaal natuurlijke uitstraling met een optimale bescherming door de opbouw van 2-componenten.

  Lees meer >
 • Makeover kantoor Principle Vastgoed Amsterdam DroomHout

  Supergave make-over

  Dit is een mooi verhaal over duurzaamheid en hergebruik. Het begon vijf jaar geleden toen DroomHout nieuwe werkbladen leverde voor Principle Vastgoed te Amsterdam.

  Lees meer >
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 7