Steigerhout op maat - nieuw, oud, douglas en Rustic Wood

DIY met mooie steigerplanken

Op zoek naar steigerhout op maat? Dan ben je bij DroomHout aan het juiste adres! Wij hebben vier soorten steigerhout in het assortiment. Wij zagen zelfs de planken op maat voor je. Ideaal om thuis gelijk te beginnen met je project. Mail, bel of kom gewoon even bij ons langs in Utrecht, we helpen je graag verder. 

 

Nieuw steigerhout

nieuw steigerhout

Eerste klas nieuw steigerhout om perfect thuis mee te hobbyen. Het nieuwe steigerhout heeft een dikte van 3,2 cm met een breedte van circa 20 cm, de planken zijn tot een lengte van 5 meter te bestellen. Op den duur zullen de onbehandelde steigerplanken vergrijzen en krijgt het de stoere look van oud steigerhout. Uiteraard kan je het ook lakken of schilderen in iedere gewenste kleur. Het nieuwe steigerhout is bij ons verkijgbaar voor € 4,95 per meter. 

 

Oud steigerhout

Het oude steigerhout heeft een stoere en geleefde look. Ideaal om die ene boekenplank mee te maken of die kapstok die je hebt gezien op Pinterest. Wij bieden mooi gezaagd hout en een goede kwaliteit. De planken zijn niet zo maatvast als het nieuwe steigerhout, maar dit heeft dan toch juist z'n charmes? Ook weer in de afmeting 3,2 cm bij 20 breed en tot 5 meter lang verkrijgbaar voor € 7,95 per meter. Geschikt voor binnen- en buitengebruik!

 

Douglas steigerhout

Rustic Wood steigerhout

Een duurzaam alternatief voor het oude en nieuwe steigerhout. Het douglas hout is afkomstig van de douglasspar en kenmerkt zicht door zijn lange levensduur. Gemiddeld genomen gaat het bijna twee keer zo lang mee dan het overige vurenhout. Net als de andere steigerplanken verkrijgbaar in de afmetingen 3,2 x 20 cm en tot 5 meter lang voor € 5,95 per meter. Wil je een goede kwaliteit en toch die grijze look? Laat je zelf gemaakte item lekker buiten staan, het vergrijsd door weerinvloeden vanzelf. 

 

Rustic Wood steigerhout

Het jongste broertje van de steigerhout familie bij Droomhout, Rustic Wood. Dit blanke Rustic Wood steigerhout heeft een natuurlijke structuur en dat is duidelijk zichtbaar en voelbaar. Daarnaast kan dit steigerhout goed behandeld worden met een beits of (kleur) lak. Ben je op zoek naar steigerhouten planken met karakter en een authentieke uitstraling? Dan is Rustic Wood een echte aanrader. Geschikt om bijvoorbeeld meubels, wandplanken en vloeren mee te maken. DIY met dit steigerhout, je hebt dan net even wat anders dan de buren. In dezelfde afmetingen als de andere soorten vergrijkbaar en voor € 5,95 per meter. 

 

Bestellen of meer productinformatie? Bel ons even op 030-2671606 of stuur even een mailtje naar info@droomhout.nl