De mooiste loungebanken en tuinmeubelen voor uw terras

Loungemeubels geheel naar wens


Bent u op zoek naar mooie houten tuinmeubelen voor op uw dakterras of balkon, maar vraagt u zich af hoe u het op uw terras moet krijgen? Zoek dan niet verder. DroomHout levert fantastische tuinmeubelen en kan ze op uw dakterras bezorgen. We werken samen met transporteurs die uw loungebank met speciale kranen of liften zelfs 'driehoog achter' kunnen afleveren. Of u nu een tuintafel met leuke stoelen of banken wilt of liever een mooie loungebank heeft, alles kan!

 

Drie spannende lijnen

Momenteel heeft Droomhout vier mooie spannende loungelijnen in het programma. U kunt kiezen uit de mooie tijdloze serie Siena (rechte loungebanken) en Siena(hoekbanken). Deze loungebanken blinken uit in zitcomfort voor alle gelegenheden en de serie is mooi compleet met fauteuils, banken, salontafels en moderne hoekopstellingen. Stelt u prijs op een wat lagere zit of heeft u iets minder ruimte dan is de loungeserie Montecastelli helemaal geschikt. Naast deze kleinere variant, heeft DroomHout nu ook juist een extra grote loungebank, namelijk de Modena

 

Compleet met kussens

Alle loungebanken van DroomHout kunt u compleet met een mooie kwaliteit loungekussens in kleur naar keuze aanschaffen. Deze loungekussens zijn gemaakt van mooie stevige stofsoorten die zeer goed geschikt zijn voor buitengebruik. Tevens zijn de hoezen afneembaar zodat u de kussens altijd weer kunt wassen als u dat wenst. In onze design studio vindt u verschillende voorbeelden en ook stalen met alle beschikbare stoffen en kleuren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen uw bestaande kussens te gebruiken en uw DroomHout loungebank zonder kussens aan te schaffen, alles is mogelijk.

 

Maatwerk voor loungebank en kussens

Voor zowel de loungebanken alswel de bijbehorende loungekussens geldt dat ze allebei op maat te maken zijn. Naast de uitgebreide keuze in standaardmaten bieden we ook geheel op maat gemaakte loungebanken aan die precies qua kleur, hoogte en afmeting voor uw situatie geschikt gemaakt worden. Vraagt u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

  • Vernieuwen

* Verplichte velden