✓ gratis bezorging of 10% ophaalkorting ✓ snelle levering in 1-4 weken ✓ showroom in Utrecht ✓ 030 - 267 16 06
030 - 267 16 06

Beursverslag Maison & Objet Paris

Beursverslag Maison & Objet Paris

Lekker bijkomen is het niet, na 4,5 uur te hebben gereden, 10 kilometer lopend te hebben afgelegd door 8 hallen, de volgende dag Parijs van binnen en buiten gezien te hebben, 5 tassen vol met folders te hebben voortgesleept... kun je wel zeggen dat je weer he-le-maal op de hoogte bent van de allernieuwste meubels, accessoires, verlichting en trends op interieurgebied!

Ook zo benieuwd? Ik heb 3 trends gesignaleerd en een korte samenvatting met foto’s gemaakt, hopelijk raken jullie net zo geïnspireerd als ik! Veel plezier,

Suzanne Oosterom, So!design.

Rich tweed & Royal Peacock

Beursverslag DroomHoutMannelijke, comfortabele en robuuste lederen fauteuils met stoere details. Tweedstof, pauwveren en kleurrijke bloemen prints. Accessoires verzameld die nauwkeurig geplaatst zijn als ware stillevens. Geïnspireerd door de gouden eeuw. Je ziet invloeden uit de jacht terug. Kenmerkend voor deze stijl is de overdaad aan warme kleuren en materialen.

Fragile Pastels

Beursverslag DroomHoutFragiele gevouwen kraanvogels van papier, transparante materialen en dunne stoelpoten. Strakke lijnen, driehoeken en kralen snoeren. Allemaal gemixte pasteltinten met wit als frisse basis kleur. Let op de matte finish met een retro uitstraling.

Crafts & Chemistry

Beursverslag DroomHoutTechniek, vakmanschap en sobere materialen zijn kenmerkend voor deze stijl. Vaak met accentkleur okergeel. Letters van klein tot groot, in allerlei fonts komen steeds terug in meubels, accessoires en op wanden. Geen massa maar passie voor materialen en techniek.

 

 

Lees ook onze blogpost: Woonbeurs 2014 - veel hout en kleur

 


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Beursverslag Maison & Objet Paris