Contact met DroomHout

Gratis interieuradvies

Leuk dat je wilt langskomen om onze mooie spullen in het echt te zien. Plan direct je gratis interieuradvies bij één van onze interieur-experts in. Je bent dan direct aan de beurt en we nemen alle tijd voor je. Van harte welkom!

Plan direct je advies

Maatwerk - meubels op maat

Meubels op maat door DroomHout

Hieronder zie je het DroomHout maatwerkformulier, de ideale manier om precies dat te krijgen wat je in gedachten hebt. Want als het van hout is, kunnen wij het maken. Dit klinkt als een belofte die bijna te mooi is om waar te zijn, maar bij DroomHout maken we deze droom waar. We maken je meubel of maatwerk geheel naar wens in iedere denkbare houtsoort op aarde en nog duurzaam en betaalbaar ook. 

Hoe het werkt

Meubels op maat uit Utrecht

Wat zou jij gemaakt willen hebben van hout? ‘Think out of the box’ en geef ons zoveel mogelijk handvatten en referenties van je droomproduct op maat. Denk aan de gewenste houtsoort, de dikte van het hout, de behandeling of afwerking en natuurlijk het ontwerp. Stuur een schets of foto van bijvoorbeeld Pinterest naar  info@droomhout.nl of vul onderstaand formulier in. Een foto of tekening zegt vaak meer dan duizend woorden. Misschien heb jij ook stiekem wel design skills. Wij denken dan graag met je mee en adviseren je waar nodig.

Stel je vraag of krijg direct een offerte van ons

We helpen je heel graag. Laat even weten wat je vraag is en stel 'm hier. We reageren doorgaans binnen een dag!

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.