Bezorgkosten

Gratis bezorging

Alle DroomHout producten in de webshop zijn inclusief btw en inclusief gratis bezorging in heel Nederland (ex Waddeneilanden). De verzendkosten zijn dus altijd in de prijs inbegrepen tenzij anders bij het specifieke product vermeld staat. We bezorgen trouwens wereldwijd met transparante tarieven voor de Benelux, Europa en de rest van de wereld. Ook kan je er voor kiezen je aankoop bij ons op te halen in Utrecht. Daarvoor geven wij 10% ophaalkorting, hoe fijn is dat? In dat geval heb je vaak je bestelling ook nog eens eerder in huis. 

Neem bij het ophalen wel even wat dekens en/of een spanbandje mee voor het transport. Wij helpen namelijk graag met inladen maar de meubels zijn in principe onverpakt. Bij hele zware meubels zoals grote tafels of aanrechtbladen vragen we je zelf wat extra 'handjes' te regelen. Meubels die wij verhandelen worden doorgaans gedemonteerd geleverd, meubels die we zelf maken leveren we meestal gemonteerd. Mocht je hier vragen over hebben of dit anders willen dan horen we dat natuurlijk graag.

Je hoeft niets aan te betalen

Voor alle standaardproducten in de webshop hoef je geen aanbetaling te doen! Gewoon bestellen dus en pas betalen aan de deur. Makkelijk en veilig. Let op: bij maatwerkopdrachten of leveringen van derden vragen wij altijd een aanbetaling.  

Snel en veilig

Jouw persoonsgegevens en andere vertrouwelijke informatie zijn bij DroomHout in goede handen en kunnen uitsluitend door jou zelf bekeken en/of gewijzigd worden. Je iDEAL betaling verloopt via een beveiligde webomgeving van de ABN AMRO bank.

Dat nieuwe interieur shop je dus gemakkelijk en volkomen veilig bij DroomHout. Betaal gewoon pas zodra je bestelling in huis is. Geen moeilijk gedoe met een aanbetaling, overschrijving en verschillende bedragen. Lekker duidelijk en transparant. Toch verwarring? Vraag het ons gerust. 

Maatwerk = uitzondering

Laat je iets door ons op maat maken? In dit geval vragen wij je wel een aanbetaling van 50% te doen, bij bezorging of afhalen betaal je dan de resterende 50%. Vaak worden de transportkosten dan apart vermeld zodat je precies weet waar je aan toe bent.