De mensen achter DroomHout

Alfred van der Molen DroomHout teamAlfred van der Molen

Alfred is sinds 2011 werkzaam bij DroomHout en is hier verantwoordelijk voor het samenstellen, verlijmen en afwerken van alle houten panelen. Alfred doet dit met veel liefde wat zorgt voor de mooiste en kwalitatief hoogwaardige houtselecties. Alfred houdt van machinegeschuurde eiken panelen met veel knoesten erin. Hoe meer knoesten, hoe meer tekening er in een paneel zit en zo wordt een paneel mooi levendig en is er van alles van te maken. Wel met behoud van de natuurlijke uitstraling van het eiken.

 Jacques Mentrop DroomHoutJacques Mentrop

Jacques is als managing designer de drijvende kracht achter DroomHout. Ondersteund door een team van enthousiaste en ervaren professionals op het gebied van design en styling ontwerpt hij de meest fraaie designmeubels van het mooiste hout. Jacques heeft tijdens een vakantie in Italië, starend uit het raam van zijn idyllische verblijf, de loungeset Montecastelli ontworpen. Zijn uitzicht was natuurlijk het dorpje Montecastelli. Een meesterlijke zet, want de Montecastelli is een van DroomHouts bestsellers.

 

John Verlaan DroomHoutJohn Verlaan

John Verlaan is letterlijk het hart van ons productieteam. Als productiemanager is hij iedere dag te vinden in de fabriek en begeleidt hij het team van meubelmakers. Tevens vertaalt John nieuwe ontwerpen in mooie prototypes voor de fotoshoots en de designstudio van DroomHout. John heeft thuis als eettafel de tafel New York, in eiken met blankstalen poten, zijn lievelingsontwerp. Hij houdt van het optisch zwevende eikenhouten blad in combinatie met de stoere blankstalen poten. 

 

Linda van der Horst, DroomHout teamLinda van der Horst
Dankzij Linda is DroomHout te vinden op allerlei Social Media. Als communicatie expert schrijft zij droomteksten voor DroomHout en post ze onze mooiste foto's en nieuwtjes op Pinterest, Facebook en Instagram zodat wij vindbaar zijn voor ieder die iets moois van hout zoekt. Linda kijkt graag naar de tafel Elegante hier in de design studio, een mooie combinatie van zeer rustiek hout met mooie afgeronde hoeken en een strakke belijning in de tafelpoten.

Marit HarskampMarit Harskamp
Marit mag van alle nieuwe DroomHout producten foto's maken voor de website. Zij zorgt ervoor dat onze tafels, badkamermeubels en tuinsets zo sfeervol mogelijk op de foto komen, zodat je likkenbaardend onze producten bekijkt op onze website en op social media. Marit houdt van de warme uitstraling van notenhout en heeft dus een mooi op maat gemaakt bureaublad laten monteren thuis. Juist het contrast van wit, strak en licht met de klassieke look van notenhout laat het blad er echt uitknallen. 

Roy van Haaren DroomHout teamRoy van Haaren

Als afgestudeerde HMC-er is Roy een echte houtliefhebber die al sinds zijn achtste mooie dingen van hout maakt. Het omtoveren van een ruwe balk naar een prachtig houten designmeubel vindt Roy het mooiste aan zijn vak. In zijn vrije tijd maakt hij ook graag de mooiste creaties van hout voor zichzelf en zijn familie. Bij Roy thuis staat de eettafel Lima. Deze past perfect in zijn interieur, welke bestaat uit natuurlijke tinten en materialen.