Werken bij DroomHout

DroomHout maakt in de eigen droomfabriek in Utrecht mooie meubels en interieurs van massief hout. Dat doen we met een gedreven en gezellig team mensen waarin soms een plekje vrij komt. Bekijk hier het overzicht van alle vacatures bij DroomHout. Nieuwsgierig geworden of wil je je nieuwe team een keer ontmoeten? Kom gerust een keer een kop koffie halen, dan weten we zo of er een goede match is en laten we je graag gelijk de fabriek en/of design studio even zien. Stuur je cv met motivatie in een e-mail naar Jacques (mentrop@droomhout.nl), we kijken er naar uit je te ontmoeten!

Manager DroomWinkel

Beschikbaar: per direct

Aantal uren per week: 6-18 uur, donderdag t/m zaterdag van 10.00 - 16.00 uur (minimaal 2 van deze 3 dagen en minimaal 2 zaterdagen per maand)

Beloning: marktconform

Soort contract: zowel tijdelijk als vast contract mogelijk, per 7 maanden te verlengen tot vast, ook free-lance mogelijk

The job: als Manager DroomWinkel ben je samen met een klein team andere collega’s het ‘gezicht’ naar buiten toe. Je hebt veel contact met klanten, adviseert bezoekers en bent continue bezig om de mooiste meubels en interieurs online en offline te promoten via onze winkel en social media kanalen. Customer happiness en sales dus. Omdat we zelf frisse, positieve en flexibele geesten zijn, vinden we het leuk als jij dat ook bent. We houden van aanpakken, handen uit de mouwen en lekker knallen met elkaar. Je hoeft geen meubelopleiding gedaan te hebben maar een beetje affiniteit met interieurs en trends is natuurlijk altijd handig. En natuurlijk vind je het een feestje om je 'eigen' winkel te runnen. De job is zeer veelzijdig, de tijd vliegt elke dag voorbij, multitasken is je op het lijf geschreven. 

Nice to know: omdat we je graag goed inwerken, is het handig dat je minimaal 2 dagen per week bij ons werkt en het liefst zelfs drie. Je leert dan ook je collega's uit de fabriek kennen en kan ons bedrijf als geen ander vertegenwoordigen. Als je affiniteit/passie hebt met social media en/of content creation strekt dat tot grote aanbeveling.

Vacature manager design studio DroomHout


Enthousiaste meesterlakker voor eindassemblage, finishing en transport meubels

Beschikbaar: per direct

Aantal uren per week: 24 - 40 uur op werkdagen van 07.00 - 16.00 uur

Beloning: marktconform

Soort contract: tijdelijk of vast contract, ook BBL welkom

The job: voor onze houtfabriek in Utrecht zoeken wij per direct een enthousiaste meesterlakker/finisher/bezorger die ons team komt versterken. Je bent al een beetje bekend met houtbewerking (of vindt het leuk om dat verder te ontwikkelen) en vindt het leuk om in een compact team de mooiste dingen van hout te assembleren en af te werken met olie of lak. Je bent creatief en leert dagelijks nieuwe dingen bij, de kennis die je al hebt deel je graag. Maar bovenal ben je gewoon een superfijne collega die van hard werken en een lolletje houdt. En je hebt natuurlijk je rijbewijs 😉 omdat je af en toe ook op de DroomBus rijdt om mensen blij te maken met hun bestellingen.  

Nice to know: dit is de meest afwisselende job die we hebben en je kan je volop verder ontwikkelen in de richting die jou het meeste aanspreekt.

Enthousiaste productiemedewerker met affiniteit voor houtbewerking en meubels

Beschikbaar: op termijn maar stuur gerust alvast je cv zodat we je kennen

Aantal uren per week: 24 - 40 uur

Beloning: marktconform

Soort contracttijdelijk of vast contract, ook BBL welkom

The job: voor onze houtfabriek in Utrecht zoeken wij per direct een enthousiaste productiemedewerker/junior meubelmaker die ons team komt versterken. Je bent al een beetje bekend met houtbewerking (of vindt het leuk om dat verder te ontwikkelen) en vindt het leuk om in een compact team de mooiste dingen van hout te maken. Je bent creatief en leert dagelijks nieuwe dingen bij, de kennis die je al hebt deel je graag. Maar bovenal ben je gewoon een superfijne collega die van hard werken en een lolletje houdt. Liefst fulltime en voor langere tijd. Het huidige team bestaat uit mensen die voorbewerkingen doen en meubelmakers die het eindproduct in elkaar zetten. We hebben teamwork hoog in het vaandel en dus kan je gerust je vragen stellen aan je collega's. We helpen je graag goed op weg, je kan hier een boel leren. Ook 'part of the team' zijn de jongens en meisjes van de ernaast gelegen design studio. Wat zij verkopen wordt door jou gemaakt. We hebben je nodig in de DroomHout fabriek. Da's een super coole fabriek aan de rand van Utrecht. Je hebt er fantastisch licht want we hebben er ramen aan alle kanten, dat is prettig werken. In deze ruime hal van maar liefst 700 m2 maken we onder andere het merk DroomHout. De droomfabriek staat vol met houtbewerkingsmachines die voor jou geen geheimen hebben. Bijna alles kunnen we er maken en wat we niet kunnen besteden we uit.

Vacatures - werken bij DroomHout