Meteen naar de content

✓ productie in Nederland ✓ 1-4 weken ✓ gratis bezorging ✓ 10% ophaalkorting ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ showroom in Utrecht

Winkelwagen
Bureaus voor makelaar in Amsterdam

Bureaus voor makelaar in Amsterdam

Supergave make-over

Dit is een mooi verhaal over duurzaamheid en hergebruik. Het begon vijf jaar geleden toen DroomHout nieuwe werkbladen leverde voor Principle Vastgoed te Amsterdam. Men koos destijds voor mooi massief eiken van maar liefst 40 mm dikte wat echt super stond op de bestaande onderstellen van metaal.

Nieuwe meubels voor uitgebreid kantoor

Maar de zaken gingen goed en begin van dit jaar meldde owner Mike Russell zich met een mooi en zeer duurzaam verzoek. Principle Vastgoed ging verhuizen naar de bovenste verdieping van een prachtige locatie aan het WG-Plein, of we van de huidige eiken werkbladen ook compleet nieuwe bureaus konden maken.

Bureaus van massief hout

Deze nieuwe bureaus moesten wat compacter worden, een andere hoogte hebben en voorzien worden van kabelgoten en -doorvoeren. Voor dat doel voorzagen we de eiken werkbladen van een mooie finishing met naturel olie en een prettige randafwerking die zorgt voor veel gebruiksplezier. De onderstelen werden op maat gemaakt van zwart metaal hetgeen een mooi statement vormt in de lichte omgeving met schitterende balken tot in de nok. Het matcht goed bij de diverse zwarte items als bureaustoelen en monitors die al op de bureaus gebruikt worden.

Make-over van je kantoor

Ook weten wat DroomHout voor je nieuwe kantooromgeving kan doen? We adviseren je al dan niet geholpen door onze DroomHout stylisten graag over indelingen en kleuren en kunnen je behalve bureaus ook kantoorkasten, vergadertafels en bijpassende stoelen en verlichting leveren. Alles wat er voor nodig is om van je kantoor een droomkantoor te maken koop je immers bij DroomHout.

Lees ook onze blogpost: Mooi maatwerk in Amsterdam Oud-Zuid

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.