Dansen op tafel? Sven flikt het op tafel Big Top!

Dansen op tafel? Sven flikt het op tafel Big Top!

Keijser&Co Big Top eettafel

Eettafel Big Top van Keijser&Co - recht model - by DroomHout

Onze zeer gewaardeerde klant Sven wist het direct, deze Big Top eettafel gaat mee naar huis! Dat blijkt een heel goede keuze geweest als je ziet hoe gaaf deze robuuste bestseller tafel in zijn keuken past. Het is oprecht een tafel waar je niet omheen kunt! Niet letterlijk natuurlijk, want er passen met gemak 6 eetkamerstoelen omheen! Ruimte voor gezellige etentjes is er dus vol op! Niet alleen ziet de tafel er heel stevig uit, door het dikke tafelblad (9cm!) is de tafel ook nog eens super sterk en stoer! Een avondje op de tafel dansen kan bij deze tafel dus geen kwaad ;) Wat ook heel handig is bij deze robuuste tafel is de hoogte. Hij is namelijk 78 cm hoog! Daardoor is er nog 69 cm over om je stoel onder te zetten. Zoals je kunt zien in de gezellige setting van onze klant Sven past een stoel met armleuningen perfect onder dit robuuste tafelblad. Ideaal voor lange avonden natafelen dus!

Gemakkelijk onderhoud

Houten eettafel Big Top van Keijser&Co - 045 zwarte beits - by DroomHout

De Big Top tafel van Keijser&Co is de ultieme tafel om lekker lang aan te hangen onder het genot van een hapje en drankje. Dan wil er soms nog wel eens wat omvallen.. oeps! Maar wees niet bang! De robuuste tafel is gemaakt van het allerbeste eiken fineer dat er is. Wat wil zeggen dat je de pastasaus zo met een doekje er vanaf veegt zonder dat het vlekken achter laat. Da's nog eens handig. Deze houten eettafel kan in wel 8 kleuren fineer geleverd worden. Zo kun je de tafel altijd passend maken bij jouw eetkamer! Ook is het zelfs mogelijk om de Big Top tafel in dekkende RAL-kleur te maken! Zo weet jij zeker dat je een unieke tafel in je bezit hebt. En hoe gaaf is het om het hele interieur met elkaar te laten matchen? Of laat jij de tafel juist lekker er uit knallen met een contrasterende kleur? Dan weet je écht zeker dat het dé blikvanger van het huis wordt. 

Eettafel zwarte beits

Sven heeft zijn tafel met zwarte beits laten uitvoeren wat een mooie neutrale maar stoere uitstraling geeft. De neutrale kleur is Ideaal als je graag speelt met je interieur en steeds van kleuren en accessoires wilt wisselen. De zwart gebeitste Big Top past eigenlijk overal bij.

Keijser&Co showroom Utrecht

Ben jij nou net zo enthousiast geworden over Keijser&Co's bestseller Big Top als dat Sven is? De Big Top is er in 3 verschillende modellen. Dat zijn de ronde Big Top 3-poot, de ronde Big Top 4-poot en ronde eettafel Big Top kruispoottafel. Behalve de verschillende modellen zijn er ook nog verschillende maten verkrijgbaar én kun je dan óók nog keuze maken uit verschillende kleuren! Het kan dan ook haast niet anders dan dat er een model bij zit dat perfect bij jou in huis past! Kom gerust eens kijken in onze showroom om onder genot van een kop koffie inspiratie op te doen.

Houten eettafel Big Top zwarte beits 045 - houten eettafel by DroomHout

Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.