De nieuwe badkamer van Monique en René

Badkamer houten badkamer meubel op maat - By Droomhout

Houten badkamermeubel op maat

Badkamer op maat, houten badkamermeubel - by DroomHout


Bij DroomHout hebben we een passie voor hout en het mooiste design. We maken al onze meubels op maat, zodat het ontwerp past bij jouw stijl. Monique en René hadden behoefte aan een vernieuwde stijlvolle badkamer en hiervoor kwamen ze bij ons uit. Samen hebben we een prachtig en volledig uniek badkamermeubel ontworpen dat hun hele wensenlijstje aftikt. De warme eikenhouten tint geeft veel warmte en staat prachtig bij de kobalt blauwe tegelmuur. Het badkamermeubel is compleet naar wens gemaakt met grote laden om alle badkamer spullen kwijt te kunnen. Onder het meubel hebben we zelfs nog een extra wandplank toegevoegd die genoeg ruimte bied voor extra handdoeken en mandjes, super handig. De badkamer is nu helemaal naar de stijl van Monique en René. Ze hebben hun droombadkamer. 

Houten badkamermeubel

Het houten badkamermeubel is bekroond met twee prachtige wastafelkommen, volledig naar de smaak van René en Monique. De wastafelkommen zijn elegant en bieden veel ruimte op het meubel om je zeepjes en tandenborstels kwijt te kunnen. De twee badkamerspiegels maken de ruimte groter en benadrukken de hoogte van het plafond. De chroom kranen maken de look compleet. Voel je je geïnspireerd? We denken bij DroomHout graag met je mee over jouw ideaal badkamermeubel. Kom langs en wij helpen je graag. 

Een houten wandplank in jouw droombadkamer

Houten wandplank toilet, badkamer op maat - by DroomHout


Wie zegt dat toiletten saai moeten zijn? Rene en Monique hebben hun badkamer naar een heel nieuw niveau getild met prachtige houten wandplanken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een dosis stijl toevoegen aan hun ruimte. De warme kleur van het hout past naadloos bij het badkamermeubel en voegt een warme en gezellige sfeer toe aan de toiletruimtes. De natuurlijke nerf en kleur van het hout zorgen voor een verfijnde uitstraling die perfect past bij de rest van hun interieur. De wandplanken zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook praktische opbergruimte. Van geurkaarsen tot handdoeken, alles heeft nu zijn eigen plekje. Rene en Monique hebben bewezen dat functionaliteit en esthetiek hand in hand kunnen gaan.

Functioneel en stijlvol

En over functionaliteit gesproken. Als kers op de taart hebben Monique en René een op maat gemaakte inbouwkast bij ons laten maken. Hier kunnen ze al hun was in kwijt zodat deze netjes verborgen is om een optimale eenheid in de badkamer te creëren. Handig en chic. Heb je zelf ook interesse in een badkamermeubel met bijpassende elementen? Kijk dan zeker naar onze meubels op de website. Het Breeze badkamermeubel is een prachtige optie en in elke kleur en maat uitvoerbaar. Je bent van harte welkom om langs te komen in onze designstudio voor een kop koffie en inspiratie. Maak een afspraak, we helpen je graag.

Was ruimte badkamer, houten inbouwkast op maat - by DroomHout

Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.