Dé tuintrend van 2016

Dé tuintrend van 2016

Creëer gezellige hoekjes in je tuin

Het buitenleven staat steeds meer centraal. De grens van buiten naar binnen vervaagt en het terras krijgt steeds meer aandacht. De tuin krijgt een andere dimensie, de vraag naar bijvoorbeeld een buitenkeuken of zwembad stijgt en tuinontwerpers krijgen het steeds drukker. Men wil meer tijd in eigen tuin doorbrengen! Maak de tuin gezellig, creëer met diverse loungesets knusse hoekjes, hang een hangmat op, gebruik vele loungekussens, kortom creëer het "woonkamergevoel" in je tuin.

Betrek binnen bij buiten

Tuin loungeset Siena DroomHoutDe tuin wordt meer bij het interieur getrokken dan voorheen. De lijn van bijvoorbeeld een industriële inrichting binnenshuis, wordt naar buiten getrokken. De trend is dat er een match wordt gecreëerd tussen binnen- en buitenhuis. De tuin verdient net zoveel aandacht als je interieur binnenshuis.

DroomHout in je tuin

Met de tuinmeubels uit het DroomHout assortiment kun je je tuin net zo gezellig maken als je zelf wil. Plaats een lange tuintafel op je terras met aan de ene zijde een bankje en aan de andere zijde een paar tuinstoelen, creëer met onze loungeset Montecastelli een gezellig hoekje achter in je tuin of ga voor een luxe loungeset à la de Siena. Heb je een ander ontwerp/model in gedachten? Deel het met ons en maak een maatwerkaanvraag

Lees ook onze blogpost: Vlinderbank pronkstuk Eksternest Almere


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.