Bouw zelf je badkamermeubel van (droom)hout

Bouw zelf je badkamermeubel van (droom)hout

Bij DroomHout creëren we niet alleen, maar helpen we met het realiseren van jouw visie, of dat nu het volledig ontwerpen en maken is van meubels op maat, of in het geval van Hein, het aanleveren van kwaliteitseikenhout zodat zijn visie werkelijkheid kon worden. Hein benaderde ons met vol enthousiasme met zijn ideeën voor de perfecte badkamer, die hij het liefst zelf wilde maken met het beste hout. En dat is precies waar wij van DroomHout bij hebben geholpen.

Massief eikenhout in je badkamer

Bouw zelf je badkamermeubel - houten badkamermeubels by DroomHout

Het begon dus allemaal bij Hein zelf. Hij droomde van zijn eigen ontworpen badkamermeubel dat niet alleen functioneel was, maar ook tijdloze schoonheid uitstraalde. Voor Hein was het essentieel dat zijn meubelstukken gemaakt waren van massief eikenhout, een materiaal dat met de juiste behandeling tijdloos lang meegaat en een warm karakter uitstraalt in de badkamer. Mocht je nu niet je eigen ontwerp hebben zoals Hein. Dan kun je nog steeds dezelfde uitstraling en kwaliteit toe voegen aan jouw badkamer. We hebben namelijk ook onze eigen collectie badkamermeubels om uit te kiezen. 

Eikenhouten panelen voor jouw ontwerp

Bouw zelf je badkamermeubel - houten badkamermeubels by DroomHout

Hij had een specifiek ontwerp in gedachten voor zijn badkamermeubel, maar hij had de perfecte panelen nodig om zijn idee tot leven te brengen. Na een grondige bespreking van zijn wensen en behoeften, besloten we dat onze 18 mm dikke eikenhouten panelen het perfecte materiaal zouden zijn voor zijn project. Maar daar bleef het niet bij. Om meer rust en eenheid binnen de badkamer te creëren, is ervoor gekozen om het badkamermeubel te combineren met een matchende houten wandplank en door Hein ontworpen nis-inbouw, met natuurlijk hetzelfde hout. Zo kwam zijn ontwerp nog meer tot leven. 

Op maat gemaakte eiken panelen

Met Hein's vereisten in gedachten, hebben we bij DroomHout de gewenste houten panelen uit onze 18 mm dikke standaard eikenhouten panelen zorgvuldig op maat gezaagd, waardoor ze perfect pasten bij zijn ontwerp en afmetingen, en er zo min mogelijk resthout is overgebleven. Elke stap in het proces was gericht op het leveren van panelen van de hoogste kwaliteit, die Hein in staat zouden stellen zijn visie te realiseren.

Bouw zelf je badkamermeubel - houten badkamermeubels by DroomHout

Van eikenhouten paneel tot badkamermeubel

Bouw zelf je badkamermeubel - houten badkamermeubels by DroomHout

Na ontvangst van de panelen kon Hein Vrins aan de slag met de realisatie van zijn badkamermeubel. Met behulp van de op maat gezaagde panelen die DroomHout heeft geleverd, kon hij zijn project met vertrouwen en precisie uitvoeren. Het eindresultaat was een badkamermeubel dat niet alleen voldeed aan Hein's verwachtingen, maar ons ook inspireerde en enthousiasmeerde.

Eikenhout voor jouw project 

Dit project illustreert niet alleen de toewijding van DroomHout aan het leveren van hoogwaardige materialen en producten, maar ook onze expertise in het voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Voor Hein betekende de levering van eikenhouten panelen van 18 mm dik niet alleen de voltooiing van zijn droombadkamer, maar ook de verwezenlijking van zijn visie op tijdloos interieurdesign. Heb je nu ook een project waar je graag mee aan de slag wilt, maar ben je nog op zoek naar het juiste hout? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag om jouw visie te realiseren.


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.