Meteen naar de content

✓ productie in Nederland ✓ 1-4 weken ✓ gratis bezorging ✓ 10% ophaalkorting ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ showroom in Utrecht

Winkelwagen
DroomHout in Leven Magazine

DroomHout in de pers

DroomHout in Leven!

Deze interessante, vermakelijke en bovenal ook mooie glossy wordt geschreven voor iedereen die dol is op de regio Utrecht. Het magazine staat staat vol met leuke artikelen over o.a. wonen, cultuur, lokaal ondernemen en uitgaan. In deze Green Special worden een aantal bijzondere ondernemers en initiatieven uit het waardevolle gebied Maarschalkerweerd in beeld gebracht.

DroomHout in de schijnwerpers 

DroomHout in Leven magazineAan de oostkant van Utrecht ligt het gebied Maarschalkerweerd. Het gebied is de ecologische en cultuurhistorische kern van Utrecht. Ook de design studio en fabriek van DroomHout zijn gevestigd in het gebied van Maarschalkerweerd, net even buiten Lunetten en aan de andere kant vind je Amelisweerd. Een mooie en groene omgeving welke perfect te bereiken is.

 

Bestseller Montecastelli loungeset

Montecastelli loungeset in Leven Magazine DroomHoutEen van de bestsellers van DroomHout is de Montecastelli loungeset. Deze favoriet wordt dan ook prachtig neergezet in het magazine. Zelf ook zo'n loungeset of loungebank bemachtigen? Bekijk dan hier het aanbod

Wil jij de leuke glossy Leven! Magazine regio Utrecht? Kom dan een exemplaar scoren in de design studio van DroomHout. 

Lees ook onze blogpost: Droomhout op woonbeurs

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.