DroomHout maakt tafel voor ijssalon La Differenza Huissen

DroomHout maakt tafel voor ijssalon La Differenza Huissen

DroomHout maakt tafel voor ijssalon La Differenza HuissenDit is de 'room op de pudding', als klanten je service en dienstverlening zo waarderen zoals de lieve mensen van La Differenza (het verschil op zijn Italiaans) te Huissen dat deden vandaag. Even los van het feit dat we bij DroomHout dol op chocolade zijn, is die terugkoppeling van klanten zo ontzettend waardevol, voor het hele team. 

Mooi verhaal

Met de tekst op dit dikke plakkaat van de romigste melkchocolade refereert gulle gever Han naar de discussie die ik met hem had tijdens het bestellen. Je moet weten dan Han eigenaar is van de beste ijswinkel van Huissen en omgeving en dat ze daar het zaligste ambachtelijke ijs maken. En dus ook chocolade. In een gesprek over prijzen riep ik op een gegeven moment: "maar Han, jij koopt toch ook liever ambachtelijk roomijs dan een raketje". Met deze supertoffe actie geeft Han een dikke knipoog terug en maakt daarmee 'la differenza'. 

Tafel op maat

Han en Jorien kochten bij DroomHout diverse maatwerken waaronder een op maat gemaakte tafel waar ze erg blij mee zijn. Mooie items van massief hout die een prachtige natuurlijke sfeer aan hun interieur geven. Ondertussen zijn we bij DroomHout met heel veel plezier aan de heerlijke chocolade begonnen en met bolle buiken roepen we: "Grazie mille La Differenza!" :-)

Lees ook onze blogpost: Massief eiken tafelbladen voor PK Utrecht

DroomHout maakt tafel voor ijssalon La Differenza Huissen


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.