Stoel Mobitec Toro in Het Timmerfabriekje

Stoel Mobitec Toro in Het Timmerfabriekje

Eetkamerstoel Toro van Mobitec

Stoel Mobitec Toro in Het Timmerfabriekje - by DroomHout


Ieder huis is uniek met zijn eigen stijl. Klant Fleur is grafisch ontwerper en houdt van interieur en kunst. Ze heeft haar huis "Het Timmerfabriekje" helemaal omgetoverd tot een super toffe loft. Eigenheid mag bij haar niet ontbreken in de meubels. Ze viel voor onze uitgebreide collectie eettafels en zocht daar nog de ideale eetkamerstoelen bij. De eetkamerstoel Toro van Mobitec voldeed perfect aan haar verwachting. Niks is te gek bij deze stoel. Combineer meerdere stoffen en kleuren hout. Ga je voor een warme houten tafelpoot of toch juist industrieel metaal? Fleur koos ervoor om met een eiken houten frame, uitgevoerd in een walnoot look, voor een warme uitstraling te gaan. Om het helemaal af te maken is er gekozen voor de stof Genova Green. Wij zijn helemaal fan!

Een tijdloze eetkamerstoel

De Toro van Mobitec is een stoel met stijl en zonder poespas. De zitting en rugleuning zijn los van elkaar ontworpen om optimaal lekker te zitten. Zo oogt de stoel Toro ook nog eens luchtig. Daarnaast is het een doordacht design met strakke lijnen en geen zichtbare schroeven.

Eetkamerstoel naar jouw wens

Stoel Mobitec Toro in Het Timmerfabriekje - by DroomHout


Wat deze stoel echt bijzonder maakt? Je kunt hem volledig naar eigen wens samenstellen. Wij presenteren stoel Toro hier trots in de klasse 4 stof Genova Green. Een persoonlijke favoriet met een vleugje velours. Maar in onze designstudio ontdek je nog talloze andere stoffen waarmee je de stoel kunt bekleden. Laat je creativiteit de vrije loop en overweeg zelfs om de stoel in twee verschillende stoffen én kleuren te laten bekleden.

Stoel op maat

Niet alleen de stoffering is aanpasbaar, maar ook de poten bieden diverse mogelijkheden. Naast de keuze uit drie verschillende houtsoorten kunnen de poten ook in verschillende houtkleuren worden geleverd. Of je nu valt voor zwart eiken of een notenkleur op eiken. De keuze is aan jou!

Eetkamerstoel met of zonder armleuning?

Stoel Mobitec Toro in Het Timmerfabriekje - by DroomHout


Dan hebben we het nog niet eens gehad over de armleuning. De Toro biedt de optie van een gewone of gebogen rugleuning, die tevens dienst kan doen als armsteun. Deze gebogen armleuning is te zien bij Het Timmerfabriekje. De kleine buiging van de rugleuning zorgt voor de juiste support van de armen. Hierbij oogt de stoel nog steeds slank en open. Een grappig detail: de versie met armleuning kan aan de tafel worden gehangen. Een leuk statement en tegelijk ruimtebesparend in jouw woning.

Eetkamerstoel van jouw dromen

Ook opzoek naar een eetkamerstoel die jouw interieur helemaal af maakt? Kom snel eens een kijkje nemen in onze showroom. We helpen je graag met het uitzoeken van jouw perfecte stoel. Wist je dat? Naast de Toro, alle stoelen van Mobitec volledig naar jouw smaak samen te stellen zijn. Leuk dus om meerdere stoelen met elkaar te combineren in de zelfde stof.

Stoel Mobitec Toro in Het Timmerfabriekje - by DroomHout
Stoel Mobitec Toro in Het Timmerfabriekje - by DroomHout

Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.