✓ gratis bezorging of 10% ophaalkorting ✓ snelle levering in 1-4 weken ✓ showroom in Utrecht ✓ 030 - 267 16 06
030 - 267 16 06

Fraaie designtafel notenhout op maat

Fraaie designtafel notenhout op maat

Tafel notenhout DroomHoutNotenhout, wat een prachtig materiaal om mee te werken. Voor de bewerking oogt het hout robuust en grof, terwijl het na de bewerkingen juist perfect past in een strak en eigentijds interieur. Zo dacht ook Johan erover toen hij de keuze maakte voor een tafel van deze prachtige houtsoort. Notenhout is vanwege haar mooie contrastrijke tekening in elk interieur een absolute eyecatcher. Het notenhout dat DroomHout hier gebruikte is Amerikaans noten dat door de snelle groei een prachtig patroon geeft. De afwerking met een sterke matte lak versterkt dit natuurlijk effect nog verder en geeft goede bescherming haast zonder dat je het ziet.

Oorsprong van notenhout

Notenhout is oorspronkelijk afkomstig van de ‘gewone’ walnoot of Okkernoot (Juglans Regia). Later werd er ook veel gebruik gemaakt van de Amerikaanse soort zwarte walnoot (Juglans Nigra). Het Amerikaanse noten (of notelaar zoals men notenhout in België noemt) is afkomstig uit het Oosten van de Verenigde Staten.

Bijpassend TV-meubel en bijzettafeltje

Bijzettafel notenhout DroomHoutJohan en Femke lieten het niet bij alleen de eettafel zitten, ook kozen zij voor een prachtig design TV-meubel en bijzettafel in notenhout. Een hele mooie en smaakvolle combinatie. Het team van DroomHout wenst ze veel plezier met de meubelen!

TV meubel notenhout DroomHoutWil je ook zo'n prachtige tafel? Laat je dan eens inspireren door de Buenos Aires in notenhout of ons tafelblad van notenhout.

Lees ook onze blogpost: Houten designkast ZigZag.

 


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Fraaie designtafel notenhout op maat