gratis bezorging of 10% ophaalkorting | snelle levering in 1-4 weken | showroom in Utrecht | 030 - 267 16 06

Geweldige vergadertafel voor Lindenaar & Co

Geweldige vergadertafel voor Lindenaar & Co

Toen Jacqueline, Paul en Erik van het Utrechtse Lindenaar & Co de design studio van DroomHout binnenstapten, hadden ze nog niet eens een goed gezamenlijk idee van wat ze nu wilden.

Lindenaar vergadertafel DroomHoutDat de statige vergaderzaal van het prachtige pand aan de Emmalaan een krachtig statement kon gebruiken was duidelijk maar welke stijl de gigantische vergadertafel nu moest worden nog niet, de meningen liepen nogal uiteen.

In een aantal korte krachtige sessies met het DroomHout ontwerpteam ontstond het idee om te komen tot een superstrak en minimalistisch ontwerp van massief hout waarbij het ogenschijnlijk zwevende bijna zes centimeter massieve blad aan één zijkant tot op de grond zou doorlopen. Gekozen werd voor uitvoering in gemiddeld rustiek Europees eiken met mooie flamboyante tekening en afgewerkt met een naturel hardwaxolie.

Operatie

Vergadertafel op maat DroomHout Lindenaar & CoHet maken van deze machtige vergadertafel was één ding, het transport naar de tweede verdieping een ware logistieke operatie. Met zijn indrukwekkende afmeting van maar liefst 450 bij 140 centimeter paste de vergadertafel niet door het trappenhuis. Overwogen werd nog de tafel in twee delen te leveren maar Lindenaar & Co wilde terecht geen concessies doen aan het schitterende blad uit één stuk. Overbleef transport middels een verhuiskraan via de achterzijde van het pand, het paste allemaal op een haar na maar de vergadertafel kwam ongeschonden boven. Op de foto's zie je het zeer smaakmakende resultaat, de designstoelen van Eames maken het plaatje compleet, niets staat vele inspirerende en aangename meetings in de toekomst nog in de weg.

Lindenaar & Co

Lindenaar & Co is een onafhankelijke corporate finance boutique met een leidende positie binnen de Nederlandse mid-market. Men is gespecialiseerd in financieel en strategisch advies op het gebied van fusies en overnames, financieringen, kapitaalmarkttransacties en overige financieel-strategische vraagstukken. Met senior-level aandacht op ieder project is het Lindenaar team toegewijd om de afgesproken doelstellingen voor haar klanten te halen. Ook interesse in de dienstverlening van Lindenaar? Men legt het je graag uit met een goede kop koffie aan deze geweldig mooie vergadertafel!

Lees ook onze blogpost: Project in Zwitserland door Kobs Interieur

Vergadertafel op maat Lindenaar & Co


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Geweldige vergadertafel voor Lindenaar & Co