Vakmanschap in Amsterdamse tuin - dé Montecastelli buiten loungebank van DroomHout

Massief duurzaam douglas houten loungebank Montecastelli by DroomHout

Maak buiten het verlengstuk van binnen met een comfortable luxe tuin loungebank

Tijdens de lente en zomermaanden is buiten het nieuwe binnen. Niets zo fijn als heerlijk wegzakken na een lange werkdag in de avondzon. Of juist de dag rustig beginnen met een krantje en koffie. Klinkt heerlijk toch? Om optimaal van buiten te genieten is comfortabel zitten natuurlijk een múst. Wij helpen je graag mee in de keuze naar de ideale loungebank of loungeset. DroomHout heeft een ruime selectie aan heerlijke loungebanken voor iedere tuin. Met veel passie en vakmanschap maken laten we graag wensen in vervulling komen. Ook op zoek naar een op maat gemaakte tuin loungebank? DroomHout maakt graag mensen blij met kwaliteit, mogen we jouw ook blij maken? Wil je meer weten, zie hier een mooi overzicht aan mogelijkheden voor binnen en buiten.

Montecastelli buiten loungebank in hartje Amsterdam

Houten tuin loungebank met hocker Montecastelli by DroomHout
Is comfort belangrijk maar wil het oog ook wat? Dit is een combinatie waar onze klanten vaak naar zoeken. Zo ook onze klanten uit de hoofdstad. Op zoek naar een mooie, comfortable loungeset voor hun heerlijke tuin in hartje Amsterdam. Zij kozen voor de ruime 5-zits Montecastelli loungeset. Welke perfect past, zie hier het resultaat. Het Douglas hout sluit perfect aan bij de tropische beplanting en karakteristieke woning. Deze houtsoort is ideaal voor buiten. Na verloop van tijd kleurt het langzaam zilvergrijs. Dus wordt het met de jaren eigenlijk alleen maar mooier. Naast praktisch voor buiten, is deze keuze ook duurzaam. Met een dikte van 36 mm gaat dit vele malen langer mee dan de standaard steigerhout soorten. Gekozen voor een rustige antraciete basis voor de loungekussens, creëert een luxe uitstraling. Antraciet grijs met hout en groentinten vormt een serene combinatie. Waar je heerlijk kunt relaxen. En dat is nou precies de bedoeling. De DroomHout loungekussens zijn extra dik en verkrijgbaar in 2 kleuren. Een eye-catcher dat zeker. Praktisch, comfortabel en mooi om te zien. Wat wil je nog meer. Deze klanten waren enorm blij, daar doen we het voor!

Lekker variëren met de Montecastelli tuin loungeset op maat

Het fijne van deze set is de flexibiliteit. Of je nu beschikt over een ruime, rechthoekige tuin of juist een compact dakterras. Deze set past eigenlijk altijd. In de Amsterdamse tuin is bewust gekozen voor de hoekopstelling met een hocker. Deze samenstelling geeft plek aan maarliefst 5 personen, misschien wel meer! Hier combineren we een 2-zits bank met een 3-zits loungebank. De 2-zits heeft een lengte van 140 cm en de 3-zits telt 210 cm. De hocker is los, zodat je hier lekker kunt schuiven. Gebruik het als tafel of fijn relaxen met de voeten omhoog. Mocht dit wat groot zijn, dan past 2x de 2-zits wellicht beter. Voor ieder wat wils. Standaard is de maat van het rugkussen 50 x 70 cm en het zitkussen 70 x 70 cm. De loungekussens zijn uitgevoerd in een natuurlijke linnenlook. In lichtgrijs en antraciet grijs. Met een zitting van 12 cm dik, kun je gerust even blijven zitten. Het is gevuld met koudschuim, dus blijft goed stevig. Geen zitkuil dus. De rugkussens hebben een zachte blokvulling. Dit vraagt om heerlijk onderuit zakken met een koud drankje erbij. Hier kom je de zomer wel door. Al een fijne buiten loungebank? je kunt de DroomHout lounge kussens ook los, uit voorraad bestellen. 

Praktische buiten loungebank bij zon of regen

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je tuinset. Als deze eenmaal staat is daar eigenlijk weinig voor nodig. De vraag van onze Amsterdamse klant was of wij ook tuinhoezen verkopen. Nu is het natuurlijk een fijn idee om je mooie houten loungebank te beschermen. Gaat het om wat regenachtige dagen en wil je de loungekussens laten liggen? Dan is een beschermhoes zeker een optie. Kleine buitjes kunnen de kussens overigens prima aan. Dus daarvoor hoef je de kussens niet steeds te verslepen. Is de zomer echt voorbij? Of staat er een tropische storm voor de deur? Dan raden wij toch aan om de kussens droog op te bergen binnen. Zo blijven deze het mooist. Laat je ze buiten liggen, op de loungebank onder hoes kan er langzaam schimmel ontstaan. Door microculturen die zich vormen door vochtigheid. Dit wil je natuurlijk voorkomen, dus is de zomer over? Berg je kussens op. De loungebanken kan je natuurlijk laten staan, deze kunnen wel tegen een stootje. Goed om te weten, de hoezen zijn afritsbaar. Dus je gooit ze zo in de wasmachine en zijn wasbaar op 30 graden. Net zo lekker zitten als deze klant? Wij helpen je graag! Lees ook onze blogpost: De beste loungebank van Nederland. 

Houten buiten loungebank met hocker Montecastelli by DroomHout

Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.