#IKEAhack met hout | Blad voor je IKEA BESTÅ TV-meubel – DroomHout

#IKEAhack met hout

Jacques Mentrop

Van IKEA meubel tot JOUW meubel

Een IKEA meubel is een geweldige en praktische basis in je huis.Bureau IKEA blad  Wie heeft er nu niet iets van IKEA staan thuis? Velen gingen je voor om een IKEA meubel te hacken en nog mooier te maken. Dit kan bijvoorbeeld door een mooi houten paneel als bovenkant van het meubel te gebruiken, of het geheel te omtimmeren met massief hout. Dit kan met een nieuw IKEA meubel, maar nog duurzamer is het om je bestaande IKEA meubels een tweede leven te geven. Zo kun je het door langdurig gebruik beschadigde bovenblad camoufleren met een mooi massief houten bovenblad.

Welk hout gebruik je?

Wij houden van gemiddeld rustiek eiken, dit is mooi licht hout met een knoestje hier en daar. Zo zie je de mooie tekening in het hout goed, niet te druk, lekker natuurlijk. We gebruiken het liefst 30 mm dik eiken, dit is een voldoende massieve maat die mooi past bij het ontwerp van de IKEA BESTÅ en lekker stabiel. Vervolgens lakken we de panelen graag af met onze magische matte blanke lak. Deze lak behoudt de natuurlijke onbehandelde look van het eiken en beschermt het hout optimaal. 

Ik wil dit ook!

Als jij zegt "YES, ik wil ook mijn IKEA meubel hacken", dan kan dat. We hebben er zelfs een standaard product van gemaakt zodat je gemakkelijk je maten kan doorgeven online. Je blad is dan standaard al voorzien van een mooie randafwerking en eventuele kiertjes of barstjes in de knoesten zijn gestopt zodat je blad mooi glad is. Kies voor een lakafwerking of onbehandeld als je dat liever zelf doet. Vervolgens plaats je je eiken blad op je IKEA meubel en TADAAAA je meubel is klaar! Kijk maar eens hoe gemakkelijk het gaat bij ons blad voor IKEA BESTÅ TV-meubel.

IKEA bureau eiken blad DroomHout

Bankje IKEA BESTA plank TV meubel IKEA hack eiken DroomHoutOuder bericht Nieuwer bericht


 • Helen Van Rompaey op

  Beste,

  Kan u mij de prijs bezorgen van een houten licht eiken blad voor een TV meubel besta met afmetingen 180cm op 40cm?
  Dank bij voorbaat
  Met vriendelijke groeten
  Helen Van rompaey

 • tugce kaya op

  hallo ik wil graag prijs weten van 2x houten blad op een ladekast van ikea.
  lade heet “eket” en de afmetingen zijn 75×35


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd