gratis bezorging of 10% ophaalkorting | snelle levering in 1-4 weken | showroom in Utrecht | 030 - 267 16 06

In mei is dat tuinmeubel voor mij!

In mei is dat tuinmeubel voor mij!

Laten we hopen dat we eindelijk onze lang verwachte zomer krijgen en massaal naar buiten kunnen gaan! De deuren lekker open, alle tuinmeubelen uit de schuur of onder de hoes vandaan halen, de BBQ tevoorschijn toveren en de parasol weer in z’n voetplaatsen.

Nou zag ik toevallig dat Droomhout alweer hele leuke tuinstoelen had staan, 4 is nooit genoeg, 6 dan maar? Of zo’n hele lange sloophouten tafel met allerlei verschillende gekleurde stoeltjes eraan, ook zo leuk! Gezellige witte potten met bossen lavendel erin voor een mediterrane sfeer, of juist een klimroos tegen een prieel aan voor het Engelse landgevoel..Maar als je voor het ultieme zomer gevoel wil gaan, wat op zich wel nodig is bij onze zomers..dan kun je ook kiezen voor white-wash houten meubelen, gevlochten potten met verschillende grassoorten op een houten vlonder terras. Een lekker stukje vis op de BBQ, beentjes omhoog en genieten maar!

Tips om rust in je tuin te creëren:

Laat je woonkamervloer doorlopen in de tuin. Heb je een houten vloer, dan laat je een stuk houten vlonder aansluiten. Heb je een plavuizenvloer, kies dan voor dezelfde maat tegels voor de eerste paar meter. Werk met grote vlakken in plaats van allerlei kleine borders, dit geeft rust. Zorg voor 1 of 2 highlights in de tuin en creëer bergruimte voor gereedschap en speelgoed. Ook is het goed om de basis neutraal te houden en te werken met 1 accentkleur. In 1 oogopslag krijg je dan rustig een geheel, en dat is uiteindelijk wat we toch allemaal willen? Geniet van de lange avonden, ze komen eraan!

Tot volgende maand!

Suzanne Oosterom, So!DesignTuintafel Gubbio DroomHout

Lees ook onze blogpost: Loungebank onder de overkapping.

 


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


In mei is dat tuinmeubel voor mij!