gratis bezorging of 10% ophaalkorting | snelle levering in 1-4 weken | showroom in Utrecht | 030 - 267 16 06

Lekkere lange avond loungen!

Lekkere lange avond loungen!

En ja hoor! Gisteren had ik een hele lange dag in het oosten van het land voor een Siena 3-zits bankgroot interieur project! Een super stijlvol en eigentijds interieur gerealiseerd op opgeleverd! Opdrachtgever blij, ik blij! Maar het aller-fijnste was, dat het behalve een lange dag, ook een lange avond werd! Het was een typisch zwoele avond zoals dat zo mooi heet! Heerlijk comfortabel met een wijntje en een hapje in de tuin (lees; op het vlonder) genieten van het weer en de uitlopende bloesem en rond fladderende libelles.

In gedachte heb ik die avond de tuin al 3x verbouwd, ik had bedacht dat er een soort veranda aangebouwd zou kunnen worden, ja zo eentje alsof je je ergens midden in Toscane bevindt..of een stoere massief eiken rand om de border gevuld met hortensia’s..Maar wat de eerste aanschaf wordt… is een houten bank die aan 1 kant van de buitentafel gezet kan worden. Dan kunnen de kids en vriendjes allemaal aanschuiven op de grote bank! En wij er tegenover op stoelen of eiken krukjes…Ja, ik ga meteen een schets maken! Wist je dat DroomHout behalve standaard tuinmeubelen, ook meubels naar eigen wens en idee maakt?!

Ik zou zeggen, ga een avondje in je tuin zitten en de leukste ideeën komen naar boven!

Tot volgende maand, dan ga ik je alles uitleggen over hoe je goed moodboard kan maken in jouw persoonlijke interieur stijl!

Met inspirerende groet,

Suzanne Oosterom

So!design

Siena hoekbank 7-zits

 Lees ook onze blogpost: Loungeset op balkon


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Lekkere lange avond loungen!