gratis bezorging of 10% ophaalkorting | snelle levering in 1-4 weken | showroom in Utrecht | 030 - 267 16 06

Loungebank onder overkapping

Loungebank onder overkapping

Zomer, daar ben je. Laat nu je zonnetje maar schijnen! We kunnen er niet omheen, de Nederlandse zomers zijn wisselvallig. Rob en Astrid uit het altijd gezellige Purmerend zijn voor komende zomer goed voorbereid. Afgelopen voorjaar lieten zij hun tuin verbouwen en lieten daarin een prachtige grote overkapping bouwen. Knus, gezellig en o zo ideaal.

Kacheltje aan

Loungebank Siena wit geverfd DroomHoutRegenbui? Geen probleem, met 20 graden is het heerlijk toeven onder de overkapping. Ook bij lagere temperaturen kan je er heerlijk zitten, want dan gaat gewoon de kachel aan. Rob trok zelf met zijn camera de tuin in om een paar te gekke plaatjes te schieten. Namens DroomHout wensen we Astrid en Rob heel veel plezier met hun prachtige overkapping en loungeset.

WIL IK OOK!

Wil jij nou ook heerlijke loungeset van steigerhout in de tuin? Bekijk eens onze loungebanken van steigerhout, zowel in hoek als in rechte opstellingen verkrijgbaar. Ook hebben we enkele loungebanken van steigerhout in de aanbieding. Nieuwsgierig? Bekijk en bestel gauw en geniet deze zomer nog van zo'n fraaie steigerhouten loungeset!

Ook toe aan een tuinverbouwing? Laat je inspireren door onderstaande afbeeldingen. of lees onze blog: April, wonen zoals je het eigenlijk al jaren wil!


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Loungebank onder overkapping