Luxe houten badkamermeubel 160 cm

Luxe houten badkamermeubel 160 cm

Wendy was al een tijdje klaar met haar oude badkamermeubel. Het was lelijk, ongezellig en het voelde niet goed. Ze wilde iets nieuws, iets dat haar elke dag blij zou maken. Daarbij kregen ze een nieuwe badkamer en de oude over zetten was toen dus zeker niet langer een optie. Ze pakte haar kans! Ze had al veel winkels bezocht, maar ze vond nog niets wat aan haar eisen voldeed. Ze wilde een meubel dat mooi was, maar ook praktisch en duurzaam. Ze zocht een meubel dat bij haar badkamer paste, maar ook bij haar stijl. Wendy was een echte natuurliefhebber dus een luxe houten badkamermeubel lag voor de hand. Ze hield van de warme, zachte kleuren van de natuur en de rust die ze ermee ervoer. Ze wilde een badkamermeubel dat deze gevoelens zou oproepen. En het meubel moest vooral ook lang zijn want de ruimte was er.

Badkamermeubel 160 cm

Badkamermeubel Pure 160 cm


Op een dag kwam Wendy bij ons terecht. Ze checkte de uitgebreide categorie houten badkamermeubels en daar viel ze meteen voor het badkamermeubel Pure. Het was een prachtig lang badkamermeubel met een massief eiken blad in de kleur "blank eiken". En uit te voeren in maar liefst 160 cm met 4 lades. Wendy was meteen verliefd op het meubel. Het was precies wat ze zocht: mooi, praktisch en duurzaam.

Eiken badkamermeubel Pure

Het badkamermeubel Pure is gemaakt van massief eiken. Dit geeft het meubel een warme, natuurlijke uitstraling. Wendy koos voor de kleur blank eiken, omdat deze kleur perfect past bij de vele grijstinten van de rest van haar badkamer. Toen Wendy het badkamermeubel Pure voor het eerst aanraakte, voelde ze meteen de warme, zachte houtstructuur. Het was alsof ze een stukje natuur in haar handen had. Met 160 cm lengte was de maat van het meubel perfect geschikt voor haar grote badkamer. Het meubel vulde de ruimte mooi op en er was genoeg ruimte voor al haar badkamerspullen. Wendy had eindelijk genoeg ruimte voor al haar spullen. Ze kon haar mooiste spulletjes uit de kast halen en ze in het meubel zetten. De lades zijn voorzien van soft-close, waardoor ze zachtjes open en dicht gaan. Wendy hoorde de lades zachtjes open en dicht gaan. Ze voelde zich ontspannen en zen.

Bijpassende badkamerkast

Een voor de hand liggende keuze was te kiezen voor een van de DroomHout houten badkamerkasten. Maar in plaats daarvan koos Wendy voor mooie bij het "blank eiken" houten werkblad passende planken op maat die ze in een bestaande nis hing. Deze nis is een mooie plek om haar mooiste spulletjes op te displayen. Wendy heeft er een aantal planten, kaarsen en foto's in gezet. Het geeft haar badkamer een extra chique uitstraling. Wendy geniet dagelijks van de mooie spulletjes in de nis. Ze voelt zich er gelukkig en helemaal zen door. Nog extra tips nodig? Check ook deze 8 toffe tips voor het badkamermeubel van je dromen!

Badkamermeubel Pure 160 cm

Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.