Mobitec Mood stoelen: ontdek alle mogelijkheden!

Mobitec Mood stoelen: ontdek alle mogelijkheden!

Mobitec Mood stoel staat voor comfort

Mobitec Mood stoel - by DroomHout

Als het gaat om comfortabele eetkamerstoelen met een prachtige uitstraling voor bij onze mooie houten eettafels dan vallen veel klanten in onze winkel direct voor de Mobitec Mood stoelen. Het beste nieuws? Deze stoelen zijn volledig personaliseerbaar, van bekleding tot onderstel. Of je nu kiest voor een draaibare of vaste stoel, met houten of metalen poten, met of zonder armleuningen - het comfort blijft altijd ongeëvenaard. Het is dan ook geen verrassing dat de Mobitec stoelen zo geliefd zijn. De stoel zit werkelijk fantastisch. Dit komt door de doordachte constructie, die perfecte steun biedt aan je rug. Maar laten we je alles vertellen over de diverse mogelijkheden!

Stoel Mood met of zonder armleuning?

De Mood stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met en zonder armleuningen. Wil je ruimte besparen of juist een dynamisch geheel creëren? Mix dan stoelen met en zonder armleuning. Door het onderstel gelijk te houden en alleen te variëren in zittingen, ontstaat een prachtige speelse look zonder dat het rommelig wordt.

Eetkamerstoel Mobitec Mood #95 - by DroomHout

Onderstellen Mobitec Mood stoelen

Onderstellen Mobitec Mood overzicht - by DroomHout

De mood stoel is beschikbaar met verschillende metalen en houten onderstellen, zodat je het perfecte onderstel voor jouw interieur kunt kiezen. Er zijn verschillende kleuren metaal (zoals zwart, wit, grijs en beige) en diverse houtsoorten (zoals beuken, eiken en noten) met verschillende afwerkingsopties. Bovendien kun je kiezen voor een draaibare stoel. Handig om gemakkelijk aan tafel te schuiven zonder de stoel te hoeven tillen. Het draaibare onderstel heeft zelfs een terugdraaifunctie, zodat hij altijd terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie. Met wieltjes verander je de stoel zelfs in een elegante bureaustoel. Voor zowel metalen als houten poten kun je kiezen welke glijders je wilt, zodat je altijd de juiste vloerbescherming hebt.

Stoel Mobitec Mood: kies jouw perfecte zitting

Stoel Mobitec Mood #91 (zonder armleuning) en stoel Mobitec Mood #95 (met armleuning) zijn de meest geliefde modellen uit de collectie. Wil je nog meer comfort? De stoel is ook verkrijgbaar met een vast kussen of extra gewatteerde zitting. Beiden zorgen voor een zachte uitstraling en creëren extra gezelligheid in huis. Over de kleur en stof hoef je geen zorgen te hebben. Je hebt namelijk keuze uit meer dan 500 stoffen en kleuren. 

Mobitec Mood stoelen by DroomHout

Duurzame stoel Mobitec Mood

Met Mobitec ben je verzekerd van duurzaamheid. Het Belgische merk produceert snel en op bestelling voor ons deze schitterende stoelen. Men gebruikt daarbij hout uit duurzaam beheerde Europese bossen en maakt gebruik van lijm en vernis zonder schadelijke oplosmiddelen. Bovendien is de kwaliteit hoogwaardig waardoor de stoelen lang meegaan.

Kies voor Mobitec by DroomHout

Wil je genieten van ultiem zitcomfort en de perfecte stoel voor jouw interieur creëren? Met Mobitec Mood stoelen krijg je niet alleen een prachtig design, maar ook een stoel die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Ervaar het zelf en ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Mobitec Mood stoelen! Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. Of kom de Moods bekijken in onze showroom en stel jouw droomstoel samen. 


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.