Meteen naar de content

mooie meubels van massief hout - eigen fabriek en showroom in Utrecht - OPEN van ma t/m vr van 10.00 - 14.00 uur - 030 - 267 16 06

Winkelwagen
Natuurmonumenten

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten tafel op maat DroomHoutSamenwerken is mooi, als beide partijen er blij van worden. Een samenwerking is nog mooier als je daardoor een steentje bij kan dragen aan de prachtige leefomgeving waar we nog jaren mee vooruit moeten. En dat is gelukt. Wij hebben een prachtige vergadertafel voor Natuurmonumenten gemaakt, waaraan de natuur elke dag aandachtig besproken wordt.

 

En wat een beer van een tafel is het geworden dit speciale exemplaar voor de Natuurmonumenten locatie Landgoed Haarzuilens.


Uiteraard en met alle liefde zijn wij met dit project 'vriend' van Natuurmonumenten geworden. Alle werknemers van DroomHout steunen Natuurmonumenten en hebben zo een uitstekende samenwerking voltooid. We zijn erg benieuwd wat de toekomst gaat brengen!

Natuurmonumenten team Droomhout

Op de foto: het DroomHout team met in het midden boswachter Floor van Natuurmonumenten. Ze nam met enthousiasme de aanmeldingsformulieren in ontvangst!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.