Nieuwe IKEA hack: het blad op de STUVA collectie

Nieuwe IKEA hack: het blad op de STUVA collectie

Van standaard IKEA naar stylish verantwoord

Massief eiken blad 30 mm STUVA IKEA DroomHoutEen speelhoek voor de kinderen is een must in elke woonkamer. Maar hoe tover je die standaard IKEA meubels om tot een stylish verantwoorde speelhoek die past bij je interieur? DroomHout maakt een mooi massief eiken blad geheel op maat voor je en zo heb je low budget een prachtig geheel in je woonkamer. 

Het blad groeit mee

Eiken blad op IKEA STUVA 18 mm DroomHoutHet massief eiken blad dat je in de ranke 18 mm of in de robuustere 30 mm variant kan bestellen past altijd op je STUVA FRITIDS speelgoedkist of STUVA MÅLAD ladenkasten. De speelgoedkist heeft een hoogte van 50 cm en is ideaal voor kinderen die net beginnen te lopen en nog niet naar school gaan. Zet een klein stoeltje aan de speeltafel en je kleintje kan lekker kleuren, bouwen en spelen op het massieve houten blad. Wanneer je kiest voor onze behandeling met matte blanke lak heb je geen zorgen over vlekken, deze krijg je er met een nat warm doekje zo weer uit. Zolang je maar geen permanent marker laat slingeren of een goeie harde hamer.

Massief blad 30 mm IKEA STUVA DroomHoutAls je kleine naar school gaat passen de knietjes niet meer onder de 50 cm hoge speeltafel en is de STUVA MÅLAD ladenkast als ondersteuning een mooie opvolger. Op een blad met een hoogte van 64 cm kan je kleuter fijn knutselen, schilderen en tekenen. Of gewoon even op de tablet spelen in zijn eigen speelhoek. En je hebt dan meer aan geordende laden dan één grote speelgoedkist.

Met de STUVA GRUNDLIG verstelbare poten kun je het geheel hierna zelfs nog wat ophogen zodat je nog langer plezier hebt van je IKEA hack!

Tot slot is de hoogslaper STUVA FÖLJA en FRITIDS nog een mooie opvolger, ook op dit bureau onder de hoogslaper staat een houten blad prachtig!

Welke maat wil jij?

De diepte van het blad is 52 cm, zodat deze net over alle STUVA meubels van 50 cm diep valt, dat geeft een fijne chique uitstraling. De lengte kun je vervolgens zelf kiezen. We hebben er een standaard product van gemaakt zodat je gemakkelijk online je maten kan doorgeven. Je blad is dan al voorzien van een mooie randafwerking en eventuele kiertjes of barstjes in de knoesten zijn gestopt zodat je blad mooi glad is. Kies voor een lakafwerking of onbehandeld als je dat liever zelf doet. Wil je je blad van muur tot muur? Wij maken het blad ook op de millimeter nauwkeurig op maat, zodat deze precies past in jouw woonkamer.  

Match je BESTÅ TV-meubel 

Leg meteen een mooi houten blad in dezelfde dikte op je BESTÅ TV-meubel voor nog meer eenheid en rust in je woonkamer. Kies dan voor het blad voor IKEA BESTÅ TV-meubel.

Eiken blad 30 mm STUVA IKEA DroomHout

Massief eiken blad 30 mm STUVA IKEA DroomHout

Massief eiken blad 30 mm STUVA IKEA DroomHout

 

 

 


7 reacties


 • DROOMHOUT

  Ha Johan, dat ligt er helemaal aan. Je kunt de kastjes naar eigen wens indelen en opschuiven. Dus de ruimte die je ertussen overhoudt is aan jou :) ter referentie, de maten van de poef zijn: 53×42×53cm (bhd). Het zal dus grofweg 120 cm zijn.


 • Johan

  Hoeveel tussenruimte hanteren jullie, zodat 2 kids kunnen zitten?


 • DroomHout

  Hey Rianne, het hele plaatje is inderdaad erg gaaf zo. De poefjes zijn Montel en heten ‘Cone’.


 • Rianne

  Gaaf! Ik ben ook benieuwd met name waar die grijze poefjes van zijn? Dank!


 • DroomHout

  Hoi J, goede vragen :-) zelf je blad een kleur geven is zeer goed mogelijk, ook bij massief hout, als je niet te dikt schildert zie je heel mooi de nerven van het hout nog. IKEA wisselt vrij snel van collectie. De kastjes van de STUVA en SMÅSTAD serie zijn met hun hoogte van ca 64 cm zeer goed te gebruiken om een massief houten blad overheen te leggen. Geeft een beeld? Hartelijke groet DroomHout


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.