gratis bezorging of 10% ophaalkorting | snelle levering in 1-4 weken | showroom in Utrecht | 030 - 267 16 06

Nooit meer vlekken

Nooit meer vlekken

De DroomHout Magic Mix

Je kent het wel, heb je net een mooie tafel of ander meubel van hout gekocht en binnen de kortste keren heb je er een vlek in. Matte blanke lak DroomHoutJe kleine neef die knoeit, een kop koffie die omvalt of druppels water die doffe plekken achterlaten. Heel vervelend en vooral niet nodig. DroomHout heeft namelijk een speciale blanke matte lakafwerking ontwikkeld die de kleur van het onbehandelde hout optimaal benadert en tevens optimale bescherming biedt.  


Maximale natuurlijke uitstraling in combinatie met maximale bescherming

Die blanke matte DroomHout Magic Mix is namelijk zo mooi mat dat je bijna niet kan zien dat deze laklaag erop zit. Waar een normale lak doorgaans de neiging heeft om hout donkerder te maken, houdt deze DroomHout Magic Mix de natuurlijke kleur vrijwel geheel in stand. Bovendien is de DroomHout Magic Mix een 2-componenten lak waardoor deze veel sterker is dan normale lakken. Tot slot hebben we een speciale werkwijze die maakt dat het eindresultaat nog sterker is dan normaal et voilà: de DroomHout Magic Mix is geboren. Beter kan je een tafel of tafelblad niet beschermen, nooit meer vlekken dus. En als het je toch lukt een vlek te maken dan weet je één ding zeker: je had die vlek dan in ieder ander oppervlak ook gehad.

Ook los te koop

Als je in de DroomHout webshop kiest voor een afwerking met matte blanke lak dan is dat dus standaard onze DroomHout Magic Mix. Gelukkig kan je deze optimale afwerking nu ook zelf aanbrengen want de blanke matte lak is los te koop. Informeer naar de mogelijkheden om je nieuwe en bestaande meubels optimaal te beschermen tegen vlekken. Lees ook onze blogpost: Onderhoudsadvies massief houten producten.
Magic mix matte blanke lak DroomHout

Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Nooit meer vlekken