Kastenwand op maat: een persoonlijke touch

Kastenwand op maat: een persoonlijke touch

Het is altijd spannend om een nieuw project aan te gaan, zo ook voor Jennifer die op zoek was naar een prachtige op maat gemaakte kastenwand. Jennifer had een duidelijke visie voor haar interieur en wilde graag een warme, uitnodigende sfeer creëren. Daarom koos ze voor onze eikenhouten panelen om haar droominterieur werkelijkheid te maken. En wij bij DroomHout hielpen dan ook graag om dit tot in de puntjes perfect uit te voeren van kleur tot afwerking. Want uiteindelijk is het vakmanschap en de persoonlijke touch die zorgt voor een eyecatcher binnen Jennifer’s interieur. Mocht je opzoek zijn naar die zelfde persoonlijke touch maar geen wandkast nodig hebben, neem dan gerust eens een kijkje bij onze houten eetkamertafels

Kastenwand van eikenhout voor warmte

Warm eiken wandkast om maat - By DroomHout

Om deze warme uitstraling te verwezenlijken is er samen met Jennifer gekozen voor warme eiken kastdeuren waarbij de natuurlijke uitstraling van het hout benadrukt wordt. De warme tinten van het eikenhout geven de ruimte namelijk een rustieke en toch moderne uitstraling. Iets wat perfect samengaat met de natuurlijke houten balken en landelijke uitstraling van het huis. Mocht je deze warme uitstraling veder terug willen laten komen, kun je gaan voor een houten badkamermeubel die past bij jouw stijl. 

Op maat gemaakte eiken wandkast 

Elk project is uniek, net als elke klant. En daarom geloven wij bij DroomHout in maatwerk. Samen met Jennifer hebben we gekeken naar een kastenwand die volledig aansluit bij hun behoeften en stijl. Van afmetingen tot afwerking, zodat de kastenwand naadloos aansluit binnen de ruimte. In het geval van Jennifer is er dan ook gelijk rust gecreëerd binnen de ruimte, doordat de kast perfect wegvalt en een mooi houtaccent creëert. Om de kastenwand helemaal af te maken is er gekozen voor een afwerking met een V-groef. Hierdoor worden de individuele planken binnen de massief eikenhouten fronten benadrukt, terwijl de stevigheid van de fronten behouden blijft.

Wandkast op maat - houten wandkast by DroomHout

Eiken wandkast die past bij jouw project

Eikenhout biedt een scala aan mogelijkheden als het gaat om kleurkeuze en afwerking. Voor Jennifer hebben we gekozen voor een warme eikenkleur die perfect past bij de rest van haar interieur. Door gebruik te maken van een olie met kleurpigmenten hebben we de perfecte kleur gecreëerd die naadloos aansluit bij haar wensen. Bovendien hebben we de kastenwand afgewerkt met een olie die niet alleen de houtstructuur accentueert, maar ook het hout beschermt tegen dagelijkse slijtage.

Eikenhouten meubels op maat

Ben je geïnspireerd geraakt door het project van Jennifer en wil je zelf aan de slag met op maat gemaakte eiken- of notenhouten frontjes? Of heb je nog wat extra advies nodig? Kom dan langs in onze showroom in Utrecht, waar ons team klaarstaat om je te helpen met al je vragen en je te inspireren met onze prachtige collectie. We kijken ernaar uit om samen met jou jouw droominterieur werkelijkheid te maken.

Warm eiken wandkast om maat - By DroomHout

Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.