✓ gratis bezorging of 10% ophaalkorting ✓ snelle levering in 1-4 weken ✓ showroom in Utrecht ✓ 030 - 267 16 06

Receptiemeubels op maat in Vondelparc

Receptiemeubels op maat in Vondelparc

Het imposante pand Vondelparc in Utrecht bood ruim honderd jaar huisvesting aan de Utrechtse Technische Ambachtsschool. In dit prachtige uit 1908 daterende art deco pand huist momenteel bedrijvenverzamelgebouw Vondelparc.

In 2014 kreeg de eveneensin Utrecht huizende ontwerpstudio man&paard de opdracht tot een grootscheepse upgrade en renovatie en DroomHout werd uitgenodigd om mee te helpen.

Receptiemeubels van massief hout

Receptiemeubel Vondelparc Utrecht DroomHoutAls je bij Vondelparc de meters hoge entreehal binnenstapt is het eerste wat opvalt de prachtige art deco stijl van vloer, muren en plafond. In het trappenhuis prachtige gietijzeren leuningwerken. Om in de fraaie geheel nog wat contrast te bieden aan de koude materialen werd voor het receptiemeubel en het meubel voor minibar besloten tot gebruik van mooie natuurlijke materialen. De architect koos voor warm geolied Amerikaans notenhout en DroomHout vervaardigde deze mooie receptiemeubels op maat. Ook in de spreekkamer werd een meubel met hetzelfde hout aangepast met oogstrelende resultaten.

Mooie massief houten maatmeubels out of the box

Receptiebalie DroomHoutDoor samenwerking met DroomHout werd man&paard in staat gesteld volledige out of the box the denken en precies die toon te raken die men voor ogen had. DroomHout, dat onderdeel uitmaakt van The Wood Collection, maakt mooie massief houten droommeubels op maat voor zowel recepties, vergaderzalen en kantooromgevingen.                

Lees ook onze blogpost: Bureaus voor makelaar in Amsterdam

 

Receptiemeubel Vondelparc Utrecht DroomHout


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Receptiemeubels op maat in Vondelparc