Meteen naar de content

✓ levering 1-6 weken ✓ gratis bezorging ✓ 10% ophaalkorting ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ showroom in Utrecht

Winkelwagen
Resthout voor De Levenskunstbeurs

Resthout voor De Levenskunstbeurs

Als voormalig sociale werkplaats heeft DroomHout haar sociale karakter nooit verloren. Daarom werken wij altijd graag mee aan goede initiatieven op sociaal vlak.

Resthout DroomHoutCharlotte Verhoeve van De Levenskunstbeurs, hieronder legt zij in een korte blogpostuit wat De Levenskunstbeurs is en hoe DroomHout hier haar steentje aan bijdraagt.

Hallo! Ik ben Charlotte Verhoeve en vorig jaar augustus heb ik voor het eerst het kindergedeelte van de Levenskunstbeurs in Doorn georganiseerd.  De Levenskunstbeurs is een beurs die genieten van het leven combineert met bewustzijn.

Stoel resthout DroomHoutHet kindergedeelte bestaat uit een workshopprogramma met o.a. biodanza, mantra-zingen, mindfullness en yoga. Ook is er doorlopend entertainment met knutselen, schminken, megabellenblazen en timmeren. Koen die bij een buiten BSO werkt, opperde het idee om te gaan timmeren met de kinderen. Ik had weleens hout gehaald voor mijn houtkachel uit de houtcontainer van DroomHout. Toen bedacht ik bij mijzelf dat daar ook wel wat mooi hout tussen kon zitten voor het timmeren met de kinderen.

Het onderdeel bleek mateloos populair! Vandaar dat we dit jaar op alle drie de beurzen, die door het hele land plaatsvinden, dit onderdeel hebben laten terugkomen. Het is namelijk voor alle leeftijden interessant en je kan het net zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. Er zijn ondertussen, door meer dan 80 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar, stoelen, (yoga)krukjes, tafeltjes, bootjes, doosjes, vogelhuisjes en een kapstok gemaakt. Door jongens, maar vooral ook door opvallend veel meisjes.  Ik vind het geweldig om te zien wat de kinderen allemaal verzinnen, wat een creativiteit! En het fijne is ook dat de eerste pleister nog uitgedeeld moet worden! Namens de organisatie van de Levenskunstbeurs en de kinderen willen we DroomHout dan ook ontzettend bedanken voor de uren aan timmerplezier die we dankzij hun beleeft hebben.

Met vriendelijk groet,

Charlotte Verhoeve

Resthout stoel DroomHout

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.