Rond vloerkleed in hoekige ruimte

Rond vloerkleed in hoekige ruimte

Een rond vloerkleed: out of the box

Vloerkleden zijn erg populair. Ze geven warmte en sfeer aan de ruimte. Maar wat voor

Rond vloerkleed Zuiver Hilton | DroomHout

vloerkleed kies jij? Je hebt natuurlijk heel veel keuze: hoogpollig of laagpollig, modern of vintage, groot of klein. De vorm is inmiddels ook belangrijke keuze. De rechthoekige vloerkleden kennen we inmiddels wel. Maar heb je al eens aan een rond vloerkleed gedacht. Ronde vormen maken de ruimte speels en minder strak. Doorbreek hoekige afgekaderde ruimtes met een rond vloerkleed. Kies altijd een ruim formaat. Zo kun je een vloerkleed een stuk onder de bank laten verdwijnen. Hierdoor oogt een ruimte groter en creëer je een minder hokkerig effect. Door overlap vorm je een mooi geheel in je interieur

Verschillende stijlen ronde vloerkleden

Ronde vloerkleden zijn helemaal hip. Maar wat is jouw stijl? Kies je voor een rond vloerkleed dan ben je een trendzetter, maar dan hebben we het alleen nog maar over de vorm. Voor iedere smaak zijn er ronde vloerkleden te vinden.

Kies je voor een strakke retro look dan zal het vloerkleed Hilton van Zuiver zeer goed in de smaak vallen. Het vloerkleed Bliss heeft ook mooie strakke vormen maar is veel rustiger met haar kleurgebruik. Een heel mooi vloerkleed voor de romantische sfeer. En zeg nou zelf, rond is zacht en zacht is nog meer romantiek! Voor de reizigers onder ons is vloerkleed Pix van Dutchbone een aanrader. Haal een stukje India in huis met dit mooie ronde kleed. Prachtige kleuren zijn in dit kleed verwerkt en aan de rand hangen vrolijke kwastjes. Een heel speels rond model dus. Ook heel populair zijn vloerkleden uit grootmoeders tijd. Het vloerkleed Bodega heeft deze klassieke look! 

Combinatie rechthoekige tafel en rond vloerkleed

Een ronde tafel staat natuurlijk prachtig op een rond vloerkleed. Het matcht zo lekker. Maar het is helemaal niet gek om rechthoekig met rond te combineren. Stap out of the box en doorbreek het patroon. De ruimte wordt veel levendiger en gezelliger. We zijn gewend om een rechthoekige tafel op een rechthoekig vloerkleed te zetten en zo een eiland te creëren, een afgekaderde eethoek. Met een rond vloerkleed is het juist super leuk om het half onder een rechthoekige eettafel te leggen. Zo kleur je lekker buiten de lijntjes en verbindt je juist verschillende delen van de woonkamer met elkaar. En wat denk je van de slaapkamer? Schuif een rond vloerkleed onder één hoek van het bed. Voilà, de finishing touch!

 

Rond vloerkleed Zuiver Bliss | DroomHout

 

 


1 reactie


  • Chilling

    Bedankt voor jullie goede tip. Dit heeft me enorm geholpen om mijn rechthoekige woonkamer te doorbreken!


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.