Meteen naar de content

✓ productie in Nederland ✓ 1-4 weken ✓ gratis bezorging ✓ 10% ophaalkorting ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ showroom in Utrecht

Winkelwagen
Rust in je huis: een groene muur

Rust in je huis: een groene muur

Haal de natuur naar binnen door een groene muur te maken in je huis. Helemaal van nu en een groene muur creëert rust en evenwicht. Hierdoor is zo'n muur geschikt voor elke ruimte: de woonkamer, de keuken en zelfs in de badkamer erg mooi. Ga voor matte kleuren zoals Early dew van Flexa. 


Groen in de badkamer

De badkamer is een plek voor jezelf. Rust is wat een badkamer moet uitstralen. Dit creëer je gemakkelijk door een muur in een zachte kleur groen te schilderen of te betegelen. Hierbij passen houten meubelen perfect. Ons badkamermeubel Serenity tegen een groene muur geeft een warm en natuurlijke look.

Sfeervolle keuken

In de keuken kook je graag met natuurlijke producten. Een muur in de kleur groen benadrukt deze sfeer. Een natuurlijk product als een eettafel van oud eikenhout of een notenhouten keukenblad is de ultieme combinatie met een groene muur.

Woonkamer in de kleur groen

Groen als accentkleur in de woonkamer: prachtig! Combineer bijvoorbeeld een rustige grijsgroene muur met hout, witte accessoires en andere groentinten. Denk aan een houten vloer en een houten tafel zoals de tafel Lima van eikenhout. Tegen een groene muur stijl je zo een oase van rust. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.