gratis bezorging of 10% ophaalkorting | snelle levering in 1-4 weken | showroom in Utrecht | 030 - 267 16 06

Seats2meet 10 jaar!

Seats2meet 10 jaar!

Tijd voor een feestje

En bij een feest horen cadeautjes dacht men bij Seats2meet, men ontwikkelde voor dat doel de “Seats2meet Box 10 jaar!”. Deze box is samengesteld uit producten en kortingsvouchers van inspirerende start-ups, bewegingen en bedrijven die gelinkt zijn aan iPhone stand DroomHout eikenS2M, zo ook DroomHout. Ontdek lekkere en leuke items in de thema’s Food, Future of Work & Serendipity en laat je verwennen. Tip van de sluier is in ieder geval dat er in de S2M box een super toffe DroomHout smart phone stand zit van mooi hergebruikt massief hout, handig voor je smart phone of tablet, voor je werk of voor het kijken van een filmpje. Kom dus op 27 november naar Seats2meet op Utrecht CS en bemachtig ook zo’n exclusieve feestbox!

Serendipiteit en de hooiberg

Serendipiteit is het vinden van iets onverwachts en bruikbaars terwijl je op zoek bent naar iets totaal anders. Serendipiteit verwijst naar het vermogen van een alerte geest om uit toevalligheden conclusies te trekken en om daadwerkelijk ontdekkingen te doen aan de hand van het toeval. De mooiste omschrijving vind ik persoonlijk nog wel die van de Amerikaanse onderzoeker Julius Comroe die ‘serendipity' beeldend omschreef als "het zoeken naar een speld in een hooiberg, en eruit rollen met een boerenmeid”. Diverse bekende producten als Post-it, aspartaam en zelfs champagne werden bij toeval ontdekt en zijn mooie voorbeelden van serendipiteit.

DroomHout en serendipiteit

Seats2meet DroomHout design studioWij geloven in de kracht van het toeval en de ontmoeting en faciliteren dit door in onze DroomHout design studio werkplekken aan te bieden die je kosteloos kan boeken via www.seats2meet.com/nl. Zelf hebben we in die paar maanden al diverse leuke, slimme en inspirerende mensen mogen ontmoeten die het ondernemen nog leuker maken. Ook benieuwd naar onze S2M werkplekken bij DroomHout? Wees van harte welkom! 

Lees ook onze blogpost: Zjaak meets De Zaak

                                                   

 

 


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Seats2meet 10 jaar!