Solo Gietvloeren kiest voor DroomHout

Solo Gietvloeren kiest voor DroomHout

Toffe vergadertafel voor Solo Gietvloeren

Tafel Annemarie bij Solo Gietvloeren - eettafels by DroomHout

Bij Solo Gietvloeren weten ze dat een mooie houten tafel een fantastische toevoeging is in je ruimte. Niet alleen omdat het een handige plek is om je lunch te eten, maar ook zeker omdat het een verbindende plek is. Een plek waar je samen komt voor een goed gesprek of zelfs om je vergadering aan te houden. Maar ook zeker om eindeloos gezellige avonden te hebben onder het genot van wat lekkers. De (eet)tafel is al snel het hart van de kamer. Natuurlijk wil je dan wel dat de tafel een toevoeging is aan je interieur. Zeker wanneer je hier de nodige uren bent. Kiezen voor een stijlvolle tafel is dan ook geen overbodige luxe. Schuif er een mooie eetkamerbank aan en het plaatje is helemaal af.

Houten eettafel Annemarie - Stijlvol en uniek

Zo is de DroomHout (eet)tafel Annemarie een absoluut plaatje om te zien. De ronde vormen nodigen je uit om je handen er overheen te laten glijden. De glooiende poten geven een visuele prikkeling. Een glimlach is dan bijna niet te onderdrukken. Solo Gietvloeren weet wat mooi is! Zij hebben dan ook gekozen om deze prachtige tafel in hun showroom te plaatsen. Met haar strakke lijnen, glooiende vormen, massief eikenhouten blad en een duurzame afwerking is deze tafel niet alleen stijlvol, maar ook multifunctioneel.

Vergadertafel op maat als eye-catcher

Tafel Annemarie bij Solo Gietvloeren - eettafels by DroomHout
'Hoezo functioneel' hoor ik je denken. Dat is omdat de eettafel Annemarie in dit geval niet als eettafel, maar als ontvangsttafel is gebruikt. Solo Gietvloeren heeft veel klanten over de vloer. Zij kozen dan ook voor een echte eye-catcher waar zij hun klanten aan kunnen ontvangen. En zeg nou zelf, de Annemarie is een tafel waar je graag een gesprek voert met een goede kop koffie er bij!
De Annemarie eettafel heeft een minimalistisch maar uitnodigend design en heeft geen opsmuk nodig. De poten zijn een blikvanger op zich! De glooiende vormen geven de verder strakke tafel een organisch tintje. Een eettafel als vergadertafel gebruiken kan ontzettend goed, maar we hebben ook echte vergadertafels op onze website staan. Neem gerust een kijkje

 

Houten eettafel voor jou!

Ben je nou net als Solo Gietvloeren een beetje verliefd geworden op de houten eettafel Annemarie? Snappen we! Je kunt de tafel komen bewonderen bij Solo Gietvloeren in Lienden. En ook in onze showroom in Utrecht ben je welkom. Onder het genot van een goede bak Utrechtste koffie laat jij je inspireren. Het mooie van DroomHout meubelen is namelijk dat wij alles voor je op maat kunnen maken. Zo is de Annemarie in standaard maat er al vanaf 200 x 90 cm en gaan we tot zelfs 360 x 100 cm! Dit staat bijzonder leuk als bijvoorbeeld een vergadertafel, maar ook als ontvangsttafel zoals ze bij Solo Gietvloeren gedaan hebben. De tafel is standaard 76 cm hoog, waardoor nagenoeg iedere eetkamerstoel er onder past. Maar ook als je op zoek bent naar andere afmetingen ben je bij ons aan het juiste adres. DroomHout maakt met liefde alles op maat voor je. Met recht dus hout om van te dromen!


Lees ook onze blogpost: Samenwerking met So! Design


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.