Stijlvolle badkamerset met lattenstructuur

Stijlvolle badkamerset met lattenstructuur

In de zoektocht naar de perfecte badkamerinrichting is het vaak een uitdaging om functionaliteit en een luxe uitstraling naadloos te integreren. Maar wat als je de mogelijkheid hebt om je eigen badkamermeubel samen te stellen? Dat is precies waar Ewelina voor koos bij DroomHout. Het eindresultaat? Een prachtig massief wit eiken badkamermeubel met lattenstructuur, inclusief een bijpassende badkamerkast om het geheel af te maken.

Zelf je badkamermeubel samenstellen

Houten badkamermeubel Immaculate - by DroomHout


DroomHout staat bekend om zijn op maat gemaakte badkamermeubels, en dit badkamermeubel vormt daarop geen uitzondering. Ewelina kwam binnen in onze showroom, en we begonnen direct mee te denken over de beste oplossing. Welk houtsoort en houtkleur past het beste bij de tegels van de nieuwe badkamer? Hoe kunnen we de badkamer groter laten lijken? En voor welke stijl gaan we? Allemaal vragen waar we graag bij meedenken en de tijd voor nemen. Uiteindelijk koos Ewelina voor een wit massief eiken badkamermeubel en badkamerkast met lattenstructuur. Waarbij we ons beproefde badkamermeubel Immaculate als basis namen. Hierdoor is er genoeg ruimte voor alle spulletjes, zodat de badkamer ruim oogt. De wit eiken afwerking zorgt voor de perfecte combinatie met de lichtere badkamertegels, waardoor er een stijlvol geheel ontstaat.

Badkamermeubel op maat van DroomHout

Houten badkamermeubel Immaculate - by DroomHout


Elk meubelstuk wordt met de hand vervaardigd, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke afmetingen en indeling van jouw badkamer. Het resultaat is een perfect passend meubel dat niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Om alles soepel te laten verlopen, hebben we de fabriek van DroomHout tegenover de showroom zitten. Hierdoor kan er altijd meegekeken worden en is er een korte communicatielijn. Met Ewelina hebben we hierdoor last-minute wijzigingen kunnen doorvoeren, waardoor de afwerking naadloos aansloot op de nieuwe badkamer. Zo kom je zelf niet voor verrassingen te staan.

Badkamerset wit eiken

Houten badkamerkast - badkamerkasten van hout by DroomHout

Het gebruik van 18 mm massief wit eiken als basis voor dit badkamermeubel geeft direct een gevoel van tijdloze elegantie. De zachte, natuurlijke tinten van het hout zorgen namelijk voor een heldere en frisse uitstraling, waardoor de badkamer een oase van rust wordt. Om het plaatje compleet te maken, koos Ewelina ervoor om een bijpassende badkamerkast te laten maken van massief eiken. Met zijn ruime standaardformaat van 160 cm hoog, 35 cm breed en 35 cm diep biedt deze badkamerkast op zichzelf al meer dan genoeg ruimte voor alle badkamerspullen. Maar voor het ultieme plaatje moet de badkamerkast eigenlijk iets dieper worden. Door de op maat gemaakte afmetingen paste de badkamerkast van Ewelina perfect in de hoek van de badkamer, naast de designradiator.

Badkamerset met verfijnde lattenstructuur

Houten badkamermeubel Immaculate - by DroomHout


Wat dit mooie meubel voor je badkamer echt onderscheidt, is de toevoeging van een structuur met latten. Deze subtiele afwerking voegt een verfijnde textuur toe aan het oppervlak, waardoor het meubel een unieke en luxe uitstraling krijgt. De lattenstructuur benadrukt de natuurlijke nerven en knoesten van het wit eiken, wat een prachtig contrast creëert en het meubel een karakteristieke flair geeft. Daarnaast laat de verticale lattenstructuur je badkamer optisch groter lijken, wat een win-win is voor Ewelina. Om de lattenstructuur helemaal tot zijn recht te laten komen, is er zowel op de badkamerkast als het badkamermeubel een push-to-open systeem toegepast. Hierdoor konden we Ewelina de strakke uitstraling geven waar ze voor ging.

Stel zelf je badkamermeubel samen

Ben jij de volgende die zijn badkamermeubels komt samenstellen bij DroomHout? We denken graag met je mee en geven advies. In onze showroom kun je de verschillende houtsoorten en kleuren bekijken. Daarnaast geven onze standaard badkamermeubels je al gelijk een goede indruk van hoe jouw meubels eruit kunnen zien. Wel zo fijn om even in het echt te zien. Maak dus snel online een afspraak of kom gewoon even langs voor een kopje koffie of thee met chocolaatje en advies om jouw droombadkamer te creëren.

Houten badkamermeubel Immaculate - by DroomHout


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.