✓ gratis bezorging of 10% ophaalkorting ✓ snelle levering in 1-4 weken ✓ showroom in Utrecht ✓ 030 - 267 16 06

Super sized eettafel XL zwart eiken London

Super sized eettafel XL zwart eiken London

Eiken eettafel XL in zwart DroomHoutDeze fantastische eettafel in superieur formaat (maar liefst 340 x 130 cm) gaat binnenkort standaard in de DroomHout collectie komen onder de modelnaam London. Deze hoogglans zwart geschilderde variant maakten wij op maat voor Denise, haar penthouse is een droomomgeving voor een dergelijke tafel op maat, het eindresultaat is weergaloos te noemen. 

Door de vele laklagen in hoogglans zwart heeft de tafel niet alleen optimale bescherming in het dagelijks gebruik maar tevens de kwaliteitsuitstraling van een pianolak. Naast productie van deze tafel regelde DroomHout voor Denise ook de complete levering en installatie. Dat was nog wel even een tour maar door de gedegen voorbereiding en inmeting ter plaatse liet het DroomHout team niets aan het toeval over en ging de plaatsing en opbouw bijzonder soepel. In minder dan een uur stond de geheel op locatie opgebouwde tafel boven.

Ook een tafel op maat nodig? Bel met DroomHout om je wensen te bespreken, van harte welkom! Lees ook onze blogpost: Natuurmonumenten.

Eiken tafel zwart XL DroomHout

 

 


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Super sized eettafel XL zwart eiken London