Supertoffe boomstamtafel in je kamer

Supertoffe boomstamtafel in je kamer

Boomstamtafel eiken DREAUM AlberoDat kan! :-) Van de week was ik bij Errol en Nikki op bezoek, twee hele lieve mensen die boomstamtafel DREAUM Albero hadden gekocht bij DroomHout. Ik bezocht ze in hun hagelnieuwe appartement in Utrecht waar deze tafel de ultieme blikvanger was. De kerstboom moest nog opgetuigd worden en de raam- en wanddecoratie waren nog niet af maar wat een sfeer! 
Tafel voor 8 personen

Errol en Nikki kozen voor een boomstamtafel in de royale maat 240 x 100 cm. En zoals je kan zien kan je daar prima met 8 personen omheen zitten. Leuk voor het kerstdiner of die verjaardag. En aan de kopse kant kan je ook stoelen aanschuiven voor de gelegenheid. Dit is een tafel die echt het middelpunt van de gezelligheid is. 

Boomstamtafel met matte blanke lak

De DREAUM Albero wordt in de DroomHout fabriek in Utrecht gemaakt. We selecteren de beste bladen en werken die af met een ijzersterke matte blanke lak. Die maakt dat je geen vlekken krijgt in je blad zodat je tafel lang mooi blijft. Nu al een blikvanger en ook voor de komende jaren. Heel veel plezier met jullie nieuwe tafel!

Lees ook onze blogpost: Boomstam tafel op maat

Boomstamtafel eiken DREAUM Albero

Boomstamtafel eiken DREAUM Albero


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.