Tafel op maat Deens ovaal blank eiken

Tafel op maat Deens ovaal blank eiken

Tafel op maat: de realisatie van Adriaans droom

Houten eettafel op maat - Deens ovalen blad in blank eiken - DroomHout


Wat een tof juweel is dit geworden! En wat een heerlijke setting ook. Adriaan, een liefhebber van verfijnd meubilair, stapte binnen bij DroomHout met een heldere visie. Hij zocht de perfecte tafel om zijn lichte, moderne woonruimte met grote ramen te complementeren. Deze tafel moest niet alleen functioneel zijn, maar ook een visueel hoogtepunt worden.

Designtafel hout: Adriaans keuze

Adriaans specifieke wensen waren duidelijk: hij wilde een unieke designtafel van hout. De inspiratie voor dit meubelstuk kwam voort uit zijn bewondering voor Deens design. Als gevolg daarvan koos hij voor een op maat gemaakt eiken blad in de vorm van een Deense ovale tafel met verjongde randen. Dit ontwerp symboliseerde de tijdloze elegantie die hij zocht.

Productie in vakmanschap

DroomHout heeft altijd de hoogste normen gehanteerd voor vakmanschap en kwaliteit. In dit geval was het niet anders. Ons toegewijde team begon met de productie, waarbij we het ontwerp tot in de kleinste details perfectioneerden. Het gebruik van een chromen hairpin poot om het eiken blad te ondersteunen, zorgde voor het perfecte evenwicht tussen modern en klassiek.

In samenwerking met Adriaan

Houten eettafel op maat - Deens ovalen blad in blank eiken - DroomHout


De communicatie met Adriaan verliep soepel. We hielden hem regelmatig op de hoogte van de voortgang van de productie en stonden altijd open voor zijn vragen en suggesties. Samen werkten we aan de verwezenlijking van zijn droomtafel.

Designtafel hout in moderne ruimte

Wanneer de tafel eindelijk gereed is, voelt Adriaan de opwinding terwijl hij zijn nieuwe meesterwerk in zijn huis plaatst. De tafel is omringd door grote ramen, die de lichte, moderne ruimte karakteriseren. Dit is het moment waarop de designtafel van hout tot zijn recht komt.

Gemixte houtkleurige stoelen voor de finishing touch

Om een uitnodigende sfeer te creëren, heeft Adriaan zorgvuldig gemixte houtkleurige stoelen gekozen. Dit bleek de perfecte keuze te zijn en het resultaat is verbluffend. De moderne ruimte met de designtafel van hout en de stoelen vormt een harmonieuze eenheid. Wij vinden het super stoer maar vooral heel gaaf.

Een blijvende herinnering bij DroomHout

Bij DroomHout zijn we er trots op dat we niet alleen een tafel hebben gemaakt, maar ook een blijvende herinnering voor Adriaan en zijn huis. De designtafel van hout is meer dan alleen een meubelstuk; het is een kunstwerk dat de ruimte verrijkt.

Tafel op maat: een nieuw hoofdstuk

De samenwerking met Adriaan was inspirerend en biedt weer nieuwe kansen voor toekomstige projecten. Vandaar dat we de foto's graag met jullie delen. We kijken ernaar uit om meer dromen werkelijkheid te maken en meer designtafels op maat te creëren.

 

Naschrift Adriaan via Google Reviews

"Droomhout was voor ons de beste plek om verder te gaan met het idee een passende tafel te willen voor in ons huis. De ontvangst in de toonzaal was prima, de adviezen goed gedoseerd met voldoende gevoel voor onze wensen. We hebben lang nagedacht over verschillende opties. Bij alle twijfelmomenten was er een gedoseerd antwoord. De tekening en de offerte waren duidelijk en acceptabel. De productie en de bezorging verliepen soepel en in goed overleg. Deze reactie wordt aan de nieuwe tafel geschreven :-)."

Houten eettafel op maat - Deens ovalen blad in blank eiken - DroomHout

Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.