Tafel op maat van Amerikaans notenhout

Tafel op maat van Amerikaans notenhout

Tafel op maat van notenhout DroomHoutBij Marja en Jan mochten we deze supermooie tafel op maat realiseren. Gemaakt van maar liefst 50 mm volmassief noten afgewerkt met naturel olie. Dat geeft het notenhout de prachtige warme tint die het hout zo eigen is.

Tafel op maat laten maken

Marja en Jan kwamen bij ons omdat ze nergens hun droomtafel konden vinden. Nou heeft DroomHout een hele mooie collectie tafels maar maken we gelukkig ook tafels op maat. En dat kwam goed uit. In een creatieve sessie in de DroomHout design studio in Utrecht werden de grote lijnen uitgewerkt en later middels 3D tekeningen de punten op de i gezet. Mocht je nu al denken "hey, dat wil ik ook" vul dan alvast even ons maatwerkformulier in. 

Verfijnde designtafel

Daarbij werd gekozen voor een minimalistisch design waarbij de geweldige bladdikte van 50 mm van het blad door zou lopen in het strakke onderstel. Dit geeft deze maatwerktafel een hele fijne balans. Wat ook een voordeel van maatwerk is dat je de hoogte van je tafel goed kan kiezen. Als je ooit aan een tafel hebt gezeten die te hoog was dan weet je precies hoe prettig de juiste hoogte kan zijn. Door de positie van de poten goed te kiezen konden er zowel stoelen aan de lange als aan de kopse kant staan. Een ideale tafel dus zowel voor grote gezelschappen als voor romantische private dining.

Lees ook onze blogpost: Een blijvende trend de notenhouten eettafel

Tafel op maat van notenhout DroomHout


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.