DroomHout op tafelcontrole bij C’est Ça: goedgekeurd met een slakje opzij

Team DroomHout bij C'est Ca

Afgelopen week trok het team van DroomHout eropuit. Niet voor vakantie al voelde het bijna zo maar voor een tafelcontrole op locatie. Waar? Bij C’est Ça in Utrecht, waar onze gloednieuwe noten houten tafels hun intrede hebben gedaan. En goed nieuws: ze zijn goedgekeurd. Door ons, de chef en niet onbelangrijk de parelhoen en zeeduivel.

Nieuwe notenhouten tafels op locatie

De tafels van DroomHout zijn met liefde gemaakt in onze werkplaats in Utrecht. Voor het stijlvolle restaurant C’est Ça leverden we prachtige noten houten tafeltjes op maat. Strak design, warme kleur en vooral: gemaakt voor jarenlang tafelen en verhalen delen.

Maar bij DroomHout geloven we: meten is weten en proeven ook. Dus reden we met het team richting de binnenstad van Utrecht voor een kritische blik én een goed bord eten. Dat noemen wij een win-winsituatie.

Noten houten tafel bij C'est Ca

De Zeeduivel op het bord, niet onder de notenhouten tafel

Zodra we aan tafel schoven, begon de “tafelcontrole” natuurlijk direct. Is het blad stabiel? Hoe voelt de afwerking? Is de laklaag bestand tegen een enthousiaste eter met een goed glas wijn?

Terwijl we onder de notenhouten tafel keken of alles stevig stond, werd boven tafel een gerecht geserveerd waar sommigen even hun wenkbrauwen bij optrokken: parelhoen en zeeduivel. Eén teamlid vroeg zich zachtjes af of dit beest uit de zee niet gewoon een mythe was. Maar eerlijk is eerlijk: chef Raoul weet precies wat hij doet. De zeeduivel werd moeiteloos verorberd, de parelhoen smolt bijna weg. En de notenhouten tafel? Die bleef fier overeind. Perfect werk, al zeggen we het zelf.

Parenhoen van c'est ca

Dank aan het team in de werkplaats

Natuurlijk ook een bedankje aan de fabriek. Zonder ons geweldige team in de werkplaats was dit natuurlijk nooit gelukt. Je ziet dat tafelblad, elke verbinding en zelfs de kleinste details zijn met zorg en aandacht gemaakt. Dank jullie wel voor het vakmanschap, de precisie en het liefdevolle handwerk. Jullie maken het mogelijk dat we zulke mooie projecten met trots kunnen afleveren.

Chef aan tafel, van begin tot eind

We willen nogmaals onze waardering uitspreken voor chef Raoul van C’est Ça. Zijn passie spat ervan af, en dat voel je vanaf het moment dat hij aan tafel staat. Elk gerecht werd met aandacht toegelicht, en dat maakte de ervaring nog specialer. Tafels zijn pas écht geslaagd als er aan beleefd en genoten wordt en dat is hier zonder twijfel gelukt.

eettafel van DroomHout bij C'est ca

Conclusie: de tafelcontrole is geslaagd

De tafelcontrole bij C’est Ça was meer dan geslaagd. De tafels zien er fantastisch uit en dragen moeiteloos een vijfgangendiner én een goed gesprek. We gingen naar huis met volle magen, voldane gezichten en een hele eet ervaring rijker.

Dus: mocht je binnenkort in Utrecht zijn schuif aan bij C’est Ça. En kijk even goed naar die tafel waar je aan zit. Grote kans dat ‘ie uit onze werkplaats komt. 

Salutations et bon appétit,

Team DroomHout

Dineren met DroomHout bij C'est Ca op notenhouten tafel
  • Tafels: check.
  • Design: check.
  • Volle buik en blije gezichten: dubbel check.

Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.