Tuinstoel Air XL bij Strand & Kust

Jacques Mentrop

Droom achter de duinen

Een prachtig huisje achter de duinen in Noordwijk aan zee. Met slechts 10 minuten fietsen door de duinen ben je al bij het strand. Met een heerlijk zonnige privé tuin waarin sinds enige tijd 4 prachtige witte DroomHout Air XL stoelen prijken aan een houten buitentafel. Je ziet jezelf al zitten en genieten op lange zomeravonden met familie en vrienden.

Tuinstoel Air XL

Het is zomer 2016 als Saskia Groenheijde van Strand & Kust bij DroomHout haar bestelling doet. Tuinstoel Air XL is een heerlijke lichte stoel gemaakt van de beste buiten kunststof. De fijnmazige design zitting van de Air XL maakt dat regenwater en vuil geen kans hebben. Stoel Air XL laat zich gemakkelijk verplaatsen, ook bij het aanschuiven, en zit buitengewoon comfortabel. De voorgevormde kuip van de Air XL maakt dat deze superstrakke design tuinstoel zelfs zonder kussens urenlang prettig zit. En wil je het zelf live ervaren dan kan dat natuurlijk in de DroomHout design studio in Utrecht maar je kan natuurlijk ook gewoon een heerlijk weekend of midweek bij Strand & Kust boeken.

Ook een tuinstoel Air XL in je tuin?

Tuinstoel Air XL is al lekker scherp geprijsd maar koop je ‘m per 4 stuks dan is ie nog voordeliger. Ook zelf afhalen bij onze design studio en fabriek in Utrecht levert je direct voordeel op van maar liefst 10%. Tuinstoel Air XL is bij DroomHout heerlijk scherp geprijsd en nu nog direct uit voorraad leverbaar in de kleuren zwart en wit. Wacht niet te lang en bestel ‘m nu!


Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd