TV-meubel op maat hout

TV-meubel op maat hout

Ons TV-meubel op maat: een stukje DroomHout magie

TV-meubel op maat hout - DroomHout

Bij DroomHout zijn we helemaal enthousiast over ons TV-meubel op maat! Wat is er nu mooier dan je eigen stukje droommeubilair creëren dat perfect past bij jouw stijl en behoeften?

TV-meubel van massief hout

Eén van de dingen die ons TV-meubel op maat zo bijzonder maakt, is het gebruik van massief hout. Dit zorgt niet alleen voor een duurzaam meubel, maar ook voor een unieke, natuurlijke schoonheid. Elk stuk hout heeft zijn eigen karakter en dat zie je terug in elk meubel dat we maken. Standaard in eikenhout of notenhout in 8 verschillende afwerkingen. Maar ook andere houtsoorten zijn goed mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

TV-meubel in 30 kleuren

En we gaan nog een stapje verder! Bij DroomHout begrijpen we dat iedereen een andere smaak heeft. Daarom kun je naast de 8 standaardkleuren ook kiezen uit maar liefst 30 verschillende tinten eikenhout om je TV-meubel op maat af te werken. Of je nu houdt van klassiek eiken, diep noten, of iets totaal anders. We hebben de perfecte afwerking voor jou.

TV-meubel op maat gemaakt voor jou

TV-meubel op maat hout - DroomHout

Wat ons TV-meubel op maat echt speciaal maakt, is dat we het speciaal voor jou maken. Jij geeft ons jouw wensen en afmetingen, en wij zorgen ervoor dat je meubel als gegoten past in je ruimte. Wil je extra planken voor je dvd-collectie? Geen probleem. Liever een minimalistische uitstraling? Ook dat regelen we voor je. Of denk aan extra vakken. Of kleppen in plaats van deurtjes. Het kan allemaal bij ons.

Persoonlijk advies en service

Bij DroomHout staan we altijd klaar om je te helpen. Heb je advies nodig over welke tint het beste bij je interieur past? Of twijfel je over de afmetingen? Geen zorgen, onze experts staan paraat om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. Kom gerust een lekkere kop koffie halen en we schetsen samen het ontwerp wat je wilt.

Een stukje DroomHout in jouw huis

Wanneer je jouw TV-meubel op maat bij ons bestelt, haal je echt een stukje DroomHout magie in huis. Het meubel is niet alleen functioneel, maar ook een statement van jouw persoonlijke stijl.

Laat je inspireren in onze showroom

Wil je onze TV-meubels in actie zien? Kom dan langs in onze showroom! Daar kun je onze prachtige creaties bewonderen en je laten inspireren. Ons vriendelijke team staat klaar om je te verwelkomen en al je vragen te beantwoorden. En nogmaals, de koffie staat altijd klaar!

Maak je droom waar met DroomHout

Wij begrijpen dat jouw huis een weerspiegeling is van wie je bent. Daarom werken we met passie en toewijding aan elk meubelstuk dat we maken. Als jij je droom-Tv-meubel op maat wilt realiseren, dan staan wij voor je klaar om die droom werkelijkheid te maken. En denk bijvoorbeeld ook eens aan een perfecte match met een bijpassende eettafel. Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw perfecte TV-meubel van hout te creëren!
TV-meubel op maat hout - DroomHout

Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.