✓ gratis bezorging of 10% ophaalkorting ✓ snelle levering in 1-4 weken ✓ showroom in Utrecht ✓ 030 - 267 16 06

Vergadertafel massief eiken op maat

Vergadertafel massief eiken op maat

Vergadertafel op nieuwe locatie

Vergadertafel Kopenhagen DroomHoutABC Nova is een integraal adviesbureau op het gebied van ruimtelijke en bouwkundige projecten. Al eerder was ABC Nova klant bij DroomHout en ook toen er een nieuwe locatie in Utrecht ingericht moest worden, mochten we weer meedenken. Ditmaal voor een vergadertafel van massief eiken. Het idee was in de grote open ruimte een soort grote tafel voor meetings en flexwerkers te creëren.

Massief eiken voor optimale natuurlijke uitstraling

Het prachtige nieuwe gebouw waarin ABC Nova huist, straalt een waanzinnige sfeer uit. Het is een grote open ruimte met een flinke industriële ‘saus’ er overheen. Dit soort ruimtes smeekt bijna om maatwerkmeubilair en dat was ook precies de wens van ABC Nova. Gekozen is voor een zeer ruime massief eiken vergadertafel waar acht royale stoelen lekker ruim omheen zouden kunnen staan. Tevens moesten kabels en netwerkaansluitingen mooi weggewerkt worden, dat deden we middels een ingefreesde rvs stekkerdoos in het midden van de tafel. Voor afwerking werd gekozen voor een mooie matte blanke lak die kleur van onbehandeld hout blijft behouden, maximale uitstraling en maximale bescherming.

Vergadertafels en flexplekken van hout

Wil je op je eigen werkplek of kantoor ook zo’n mooie vergadertafel of flexwerkplek met de warme uitstraling van natuurlijke materialen. Klop dan gerust eens aan bij DroomHout. In onze design studio in Utrecht adviseren we je graag over de voordelen van hout en hoe je dit duurzame natuurproduct optimaal inzet in omgevingen waar dit soort maatwerkmeubels intensief gebruikt worden. Denk daarbij niet alleen aan vergadertafels maar ook aan in-hoogte-verstelbare bureau’s van hout en mooie bijpassende tapijten, stoelen en lampen.

Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Vergadertafel massief eiken op maat