gratis bezorging of 10% ophaalkorting | snelle levering in 1-4 weken | showroom in Utrecht | 030 - 267 16 06

Vernieuwde design studio

Vernieuwde design studio

Met man en macht is er de afgelopen weken gewerkt aan de grondig vernieuwde showroom van DroomHout in Utrecht.

Design Studio DroomHoutDe design studio is nu een stuk groter en je kan er gemakkelijker zien wat voor moois er bij DroomHout allemaal te koop is. Via een helder gemarkeerde route loop je een ronde langs alle meubelen, op die manier zie je snel en gemakkelijk wat er allemaal te koop is en zijn de meubels goed en tot in detail te zienDroomHout stijlkamers en mooie designlampen

Ook nieuw zijn de stijlkamers van DroomHout. Doordat de design studio groter is dan voorheen is er ook meer ruimte om tafels, kasten en stoelen meer als ingerichte ruimtes te presenteren. Deze ruimtes zijn gelijk ook voorzien van prachtige designlampen, DroomHout heeft haar collectie lampen flink uitgebreid en ook deze collectie designlampen is te bewonderen in onze showroom.

DroomHout keukenbladen en massief houten badkamermeubels

Tot slot is er in de nieuwe showroom meer aandacht voor de massief houten keukenbladen en de diverse lijnen badkamermeubels van massief hout. Zo staat er een complete opstelling van een fors kookeiland met geïntegreerd zitgedeelte, deze heeft een Ikea keuken als basis is prachtig afgewerkt met een geolied Amerikaans notenhouten aanrechtblad. Een juweel om te zien, kom 'm snel bekijken!

Lees ook onze blogpost: DroomHout in de pers

DroomHout design studio


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Vernieuwde design studio