Vernieuwde design studio – DroomHout

Vernieuwde design studio

Jacques Mentrop

Met man en macht is er de afgelopen weken gewerkt aan de grondig vernieuwde showroom van DroomHout in Utrecht.

Design Studio DroomHoutDe design studio is nu een stuk groter en je kan er gemakkelijker zien wat voor moois er bij DroomHout allemaal te koop is. Via een helder gemarkeerde route loop je een ronde langs alle meubelen, op die manier zie je snel en gemakkelijk wat er allemaal te koop is en zijn de meubels goed en tot in detail te zienDroomHout stijlkamers en mooie designlampen

Ook nieuw zijn de stijlkamers van DroomHout. Doordat de design studio groter is dan voorheen is er ook meer ruimte om tafels, kasten en stoelen meer als ingerichte ruimtes te presenteren. Deze ruimtes zijn gelijk ook voorzien van prachtige designlampen, DroomHout heeft haar collectie lampen flink uitgebreid en ook deze collectie designlampen is te bewonderen in onze showroom.

DroomHout keukenbladen en massief houten badkamermeubels

Tot slot is er in de nieuwe showroom meer aandacht voor de massief houten keukenbladen en de diverse lijnen badkamermeubels van massief hout. Zo staat er een complete opstelling van een fors kookeiland met geïntegreerd zitgedeelte, deze heeft een Ikea keuken als basis is prachtig afgewerkt met een geolied Amerikaans notenhouten aanrechtblad. Een juweel om te zien, kom 'm snel bekijken!

DroomHout design studioOuder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd