Waarom je badkamermeubel kopen bij DroomHout?

Waarom je badkamermeubel kopen bij DroomHout?

Kies een houten badkamermeubel

Badkamermeubel kopen bij DroomHout - houten badkamermeubels by DroomHout

De badkamermeubels van DroomHout onderscheiden zich door het gebruik van 18 mm massief eiken- of notenhout. Iets wat je niet snel ziet bij standaard badkamermeubels. Waarom massief hout? Het natuurlijke uiterlijk van eiken- en notenhout geeft je badkamer een tijdloze uitstraling. Daarnaast biedt het gebruik van massief hout een stukje kwaliteit, robuustheid en duurzaamheid. Om het badkamermeubel passend te maken in jouw badkamer kun je maar liefst uit 6 verschillende eikenhout kleuren en 2 verschillende notenhout kleuren kiezen! Maar dat is niet alles. Ook betreft de afmetingen zijn er genoeg mogelijkheden. De kleinste maat is 60 cm en past bijna overal wel! Er is zelfs een variant in 120 cm met twee waskommen. Zo kun je de badkamermeubels moeiteloos combineren met allerlei interieurstijlen. Of je nu een moderne, klassieke of rustieke badkamer hebt.

Maatwerk voor jouw behoeften

Bij DroomHout ontwerpen we badkamermeubels met functionaliteit in gedachten. Je kunt dan ook rekenen op voldoende opbergruimte voor al je badkamer benodigdheden. Hierdoor blijft je badkamer georganiseerd en stijlvol. Daarnaast bieden we verschillende klassieke ontwerpen zoals het houten badkamermeubel Spa. Of eigentijdse ontwerpen zoals het houten badkamermeubel Palm. Een toevoeging voor iedere badkamer dus ongeacht je stijl. Om nog een stapje verder te gaan kun je bij DroomHout kiezen voor maatwerk. Hierdoor is het badkamermeubel aanpasbaar aan je specifieke behoeften en de beschikbare ruimte in je badkamer.

Welk materiaal voor je badkamermeubel?

Badkamermeubel kopen bij DroomHout - houten badkamermeubels by DroomHout

Bij DroomHout kiezen we ervoor om onze meubels voor de badkamer te maken uit massief noten of eikenhout. Dit is niet alleen een uitstekende keuzen betreft duurzaamheid. Hout in je badkamer geeft een warme uitstraling en je kunt lang genieten van kwaliteit. Zelfs in een vochtige omgeving zoals de badkamer. Blijft dit meubelstuk met de juiste behandeling. Jarenlang in uitstekende staat. Deze behandeling passen we in de fabriek al voor je toe. Waardoor jij gelijk gebruik kan maken van je nieuwe badkamermeubel. Standaard worden de badkamermeubels behandeld met een olie. De blank eiken badkamermeubels worden behandeld met een twee componenten lak. Hierdoor blijft de blank eiken kleur behouden. Beide behandelingen zorgen ervoor dat de kleur van het hout onaangetast is en je kunt genieten van een prachtige houtlook in je badkamer.

Badkamermeubel onderhouden

Badkamermeubel kopen bij DroomHout - houten badkamermeubels by DroomHout


Prachtig hè, zo met de lade open? Zie je dat zelfs de binnenzijde van dit prachtige meubelstuk helemaal van massief eikenhout gemaakt is? Tot en met de uitsparing voor de sifon aan toe, waar vind je dat nog? Een badkamermeubel van massief eiken- of notenhout bij DroomHout is een investering in de toekomst. Dit meubelstuk gaat vele jaren mee. Wat uiteindelijk kostenbesparend is ten opzichte van het regelmatig vervangen van goedkopere alternatieven. Daarnaast is eiken- en notenhout gemakkelijk te onderhouden. En hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Want het massieve hout is stevig, duurzaam en kan tegen een stootje. Door de afwerking is alleen een doekje er overheen halen genoeg om de badkamermeubels mooi te houden. 

Houten badkamermeubel

Het gebruik van eiken- en notenhout in je badkamer voegt een onmiskenbare warmte en sfeer toe aan de ruimte. Neem een voorbeeld aan de houten badkamerset Aqua, te zien in de foto's. Natuurlijke houttinten creëren namelijk een gezellige en uitnodigende ambiance, waardoor je badkamer een oase van rust wordt waar je kunt genieten van ontspannende momenten en tot rust kunt komen na een drukke dag. De houtnerf en textuur voegen karakter toe aan de inrichting, en het gevoel van luxe en elegantie dat hout uitstraalt, versterkt de algehele uitstraling van je badkamer, waardoor het een plek wordt waar je graag tijd doorbrengt en jezelf kunt verwennen.

Koop je badkamermeubel bij DroomHout

Badkamermeubel kopen bij DroomHout - houten badkamermeubels by DroomHout

Kort samengevat biedt DroomHout je een badmeubel van hoge kwaliteit van massief 18 mm eikenhout. Dit mooie meubel van DroomHout biedt duurzaamheid, schoonheid, functionaliteit en milieuvriendelijkheid in één pakket. Het is een investering in zowel de esthetische als de praktische waarde van je badkamer, en het zal je niet teleurstellen. Als je op zoek bent naar een tijdloos en elegant badkamermeubel dat jarenlang meegaat, dan is dit zeker de juiste keuze voor jouw badkamer.


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.