✓ gratis bezorging of 10% ophaalkorting ✓ snelle levering in 1-4 weken ✓ showroom in Utrecht ✓ 030 - 267 16 06

Woonbeurs 2014 - veel hout en kleur

Woonbeurs 2014 - veel hout en kleur

DroomHout bezocht voor jou de meest recente editie van de in Amsterdam gehouden Woonbeurs 2014. In deze bruisende en inspirerende omgeving is het altijd erg leuk om te zien welke trends en kleuren het komende jaar weer in trek zullen zijn.

Qua omvang leek de beurs gelijk aan de beurs van vorig jaar, groots van opzet en druk bezocht, wederom veel nieuwe ontwerpen en soms verrassende introducties van jonge ontwerpers.

Hout

Woonbeurs 2014 DroomHoutWat altijd leuk is om te zien is dat hout een zeer grote rol speelt in interieurs. Van kleine accessoires tot complete wanden of vloeren, hout blijft onverminderd de natuurlijke uitstraling geven die zelfs in de meest strakke inrichtingen net even voor dat beetje 'meer' zorgt.

Kleur

Woonbeurs 2014 DroomHoutHet kleurgebruik lijkt zich dit jaar onder te verdelen in twee hoofdstromen. Egale aardse kleuren en grijstinten die juist heel rustig ingezet worden (bijvoorbeeld een compleet lichtgrijze kastenwand waarbij het accent ligt op zichtbare items in die kast) en anderzijds juist het gebruik van accentkleuren in combinatie met bijvoorbeeld hout waarbij het gebruik van zeer krachtige soms zelfs neon-achtige kleuren niet wordt geschuwd. Deze combinatie van mooi natuurlijk afgewerkt hout (bijvoorbeeld met een matte lak die de uitstraling van onbehandeld hout bewaart) met gekleurde accenten zul je de komende tijd ook in de DroomHout collectie meer terug zien. We houden je op de hoogte!

Lees ook onze blogpost: 

Interieurtrends 2014

 

Woonbeurs 2014 DroomHout


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Woonbeurs 2014 - veel hout en kleur